středa 19. prosince 2018

Sekáček potravin heureka

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vysoce výkonný motor (4W) v kombinaci s kvalitními ostrými noži rozseká téměř vše na co. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Balení obsahuje sekací nože se břity Quadblade a nádoby, které jsou bez škodlivých látek BPA. Elektrický mini sekáček s extra výkonným motorem o příkonu 5W. Sekacik potravin - Vyhľadávanie na Heureka. MMR08ASEKÁČEK POTRAVIN BOSCH alternativy - Heureka. Ideální pro kávová zrna, omáčky, koření, suché ovoce a další denní potřeby mletí ve vaší kuchyni!


Silné tělo z ABS materiálu. Kenwood CH 5sekáček potravin. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


CH 5SEKÁČEK POTRAVIN KENWOOD alternatívy - Heureka. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vybírejte si Sekačky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zde se nacházíte: Heureka. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Všechny informace o produktu Kuchyňský nůž Kitchen Artist Delta Ruční sekáček potravin MEN26 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kitchen Artist Delta Ruční sekáček potravin MEN267. Příslušenství ke kuchyňským robotům.


Snadno s ním nasekáte maso, ovoce, zeleninu a připravíte pyré a dětskou stravu. Vhodný také na přípravu pyré a dětské stravy. Titanové čepele ke snížení oxidace.


Plastová nádoba (objem 6ml). Většinu zboží zasíláme okamžitě. Sekáčky potravin za akční ceny. Vybírejte si Kávomlýnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte si Malé spotřebiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Díky kompaktnímu designu si. Kuchyňský sekáček s příkonem motoru 4W, je osazen precizně nabroušenými ocelovými noži, které si hravě poradí s ořechy, masem, sýrem i ledem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na palačinky nebo sekáním cibule, masa, bylinek atd. Velkou výhodou sekáčků potravin jsou jejich kompaktní rozměry, skladnost a také jednoduchost použití. Kvalitní nerezové provedení, DC motor s dlouhou životností a vysokým příkonem 6W.


Netrapte se krájením nadrobno a pořiďte si tento sekáček , který využijete jak na sekání masa, ovoce a zeleniny, tak na bylinky a oříšky. Nerezový sekací nůž, plastová nádoba, kterou je možné uskladnit v chladničce. Ve skleněné nádobě o objemu l je možné nasekat až 3g potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky