středa 26. prosince 2018

Džbán skleněný

Vyberte si skleněný džbán. Skleněný džbán na vodu. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu.


Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Hodnocení produktu: ().

Mějte na paměti, že takový džbánek na pivo má být dostatečně velký, aby se do něj vešla alespoň tři točená piva. Objelitry (piva). V internetovém prodeji exkluzívně v našem obchodě!


Veškeré talíře, sklenice, misky, poháry a vázy se Vám ukážou ve své přirozené kráse a velmi dobře se hodí do místností venkovského či skandinávského. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění. Dobře odolává čisticím prostředkům. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití.


Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek. Užijte si stolování hodné francouzských králů!

La Rochére je francouzská sklárna s historií sahající až do 15. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Základní surovina vyrobená v České republice - Nový Bor. Dekorováno českou firmou Lužické sklo LsG.


V jasném, jednoduchém, nadčasovém a multifunkčním designu, hodícím se do každé domácnosti. Skvělý pro podávání a krátkodobé skladování džusů, mléka, ledových čajů a mnoha dalších nápojů. Blesklo mi hlavou: A co teď? A hned tu byla odpověď: dívka mě chvatně políbila.


A pak potichu zvedla svůj džbán a odkvapila. Polibek první, nevinný, snad trval jen půl vteřiny. Na skle je vylisovaná značka l. Ručně malovaný skleněný džbán. Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží.


Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. STAROŽITNÝ SKLENĚNÝ DŽBÁN - ZAJÍMAVÁ BARVA - 1L. Aukce 8Kč s dopravou 9Kč. Obrovská nádherný skleněný džbán o obsahu litr.


Džbán l (sklo) - měděné květy. Tělo džbánu je skleněné a víko je z plastu.

V nabídce výběr ze barev: žlutá, růžová, modrá a fialová. Na tuzemských i světových trzích je džbánek prodáván pod značkou Bohemia Crystal a jakožto takový reprezentuje tradiční vysokou úroveň českého sklářství. Popis: starožitný skleněný džbán ,,ledové děti,,z. Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů.


Tento džbán je navíc opatřen plastovým víkem, které chrání připravený nápoj před hmyzem či jinými nečistotami. Elegantní a praktický pomocník nejen v horkých letních dnech. Karafa ViaHuman 4l orgon rainbow.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky