pátek 7. prosince 2018

Držák na pet lahve

Relieve Pet Allergies with a Safe, Natural Vet Formula. Držáky na pet lahve je možné objednat v povrchové úpravě komaxit, v různých barvách. K přišroubení ke strojům, stolům, stěně, dvířkám, apod. Držák na 2ks PET láhve 5L: ZINEK. Díky tomu se ho také můžeš připevnit prakticky na kteroukoliv část kola, bez ohledu na to, jestli tam má kolo přípravu na držák nebo ne.


Zajímá mi, z čeho děláte, či jak máte přichyceno, co je odzkoušeno, aby flaška nevypadávala.

Nejlépe přidejte fotku, či odkaz - rád bych aby to trochu vypadalo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. E-shop s doplňky na kolo světových značek skladem.


Na hrdlo PET láhve nasadíme držák a takto připravený lapač zavěsíme na místo, které chceme chránit před hmyzem. Drátěný držák na PET láhve pro rychlé uložení a skladování PET láhví např. Hmyz je nalákán do nádoby, kde padá do kapaliny.


Speciální konstrukce držáku zabraňuje vylétání hmyzu z láhve.

Past lze použít i na ochranu ovocných stromů a vinné révy. Není vhodná k použití v. Máme pro Vás šikovné řešení. Univerzální použití držáku jak v domácnosti, tak ve firemních provozech.


Tento výrobek zcela jistě oceníte na hasičských soutěžích, festivalech, či jen na procházce v přírodě. Láhev máte vždy po ruce. Pokud máte rádi točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep.


Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si načepovat colu i doma. Už s sebou nemusíte brát větší batoh na pití. Umisťuje se na zadní nebo přední stranu bočního kufru, nebo na boční strany horního TopCase kufru.


Materiál - kartáčovaná nerez. Hladinová napáječka k zavěšení na pletivo. Naplníte PET lahev vodou, nasadíte držák a následně převrátíte, aby láhev byla dnem vzhůru. Ve spodní části napáječky, v mističce, se pak. Popruh se prvně provlékne před PET láhví - tam a zpět.


Klip je vhodný pro většinu tvarů a průměrů trubek na kočárcích a bicyklech. Tak nám do práce přibyly různé brašny či držáky ( pet láhve s popruhy k přichycení kamkoliv) ve které může být pití či benzín. Za mě super věc, mám to na čtyřkolce, abych nemusel pet láhev těžce tahat z kufru a na motorce to mám jako držák pití, abych to nemusel tahat na zádech.


Prázdné plastové PET lahve se nám zvláště v těchto parných dnech doma hromadí.

Nemusíte je ale vyhazovat do koše nebo do tříděného odpadu. Zapojte fantazii, přizvěte třeba i své potomky a vyrobte si z nich přenosný záhonek, krmítko pro ptáčky, dekoraci nebo uzávěr na sáček se sypkými potravinami. Inspirujte se nápady, které jsme pro vás na zahraničních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky