čtvrtek 20. prosince 2018

Stojan na toaletní papír a wc štětku

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


AQUALINE - SAMBA držák toaletního papíru bez krytu, chrom (SB117) 1Kč. Skladem u dodavatele, - dnů. Mramorový držák na toaletní kartáč a papír Wenko Onyx. WC štětka Timelife držák na papír nere.


Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Wc štětka Optima Poly písková POLY37. Rovné, čisté linie jsou typickým prvkem velmi moderního designu. Díky tomuto řešení ušetříte spoustu místa. Navíc se nemusíte vzdát atraktivního vzhledu, pokud zvolíte toto řešení.


Máme stojany na toaletní papír - chromované, černé, bílé, exkluzivní, stejně tak i ve. Lineabeta Skoati WC Kartáč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V nádobě se pak nachází umělohmotná nádobka, aby se snáze udržovala čistota. Při doplňování papíru stačí stisknout na jednu stranu trubičku - držák na papír , vytáhnout jej z otvorů, nasadit papír a vložit držák zpátky do otvorů. Stojánkový wc set Unix, nádobka z matované. Držáky na toaletní papír a wc štětky Koupelnové doplňky. AQUALINE AXOR BEMETA Gedy GROHE HANSGROHE IBB IDEAL STANDARD JIKA KLUDI Laufen NIMCO NOVASERVIS RIDDER SANELA SAPHO STEINBERG TRES.


Detail produktu Do obchodu. Série určená pro vyznavače klasických či retro koupelen. Dávkovač mýdla, skleničky a mýdelník jsou vyrobeny z bílé keramiky. Povrchová úprava bronz barevně je sladěna s dalším sortimentem v našem katalogu.


Přírodní bambusové dřevo je lehké a velice trvanlivé, odolné vůči vlhkosti, díky čemuž je ideální právě. Popis: nepoužívané, funkční, nekompletní: chybí dlouhé černé sklo do středu stojanu V případě dotazů volejte nebo pište níže přes formulář Odpovědět na inzerát. Umělecké kovářství Mittner: Vsaďte na originalitu a eleganci. Stojan na WC RelaxDays chrom.


Nejen na Moravě ocení speciální domácí pípu na víno. Stylový doplněk do vaší koupelny, který zaujme. Plastový zásobník na kartáč je vyjím. Dostupné jsou také kosmetické organizéry: make.


Elegantní design, praktické využití a šetří prostor. Nejlevnější e-shop Koupelny KAIZLER. Zboží za akční ceny, slevy. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Velmi praktický a velmi stylový! Jeho design je stejně přesvědčivý jako jeho funkčnost. Trápí vás nedostatek prostoru na vaší toaletě?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky