úterý 4. prosince 2018

Dvojumyvadlo cubito

Najdete na něm spoustu místa na odkládání potřebných drobností. Umyvadlo si můžete objednat se. Nájdete na ňom veľa miesta na odkladanie potrebných drobností. Dvojité umývadlo Cubito je možné inštalovať samostatne s dizajnovým sifónom Cubito alebo sa rovnomenným nábytkovým radom.


Dvojumyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA.

Balení neobsahuje sifon ani baterii. Chcete-li těmto situacím vyvarovat, vyberte si své dvojumyvadlo. Získáte tím větší prostor pro hygienu a více místa pro odkládání maličkostí. Zároveň se dvojumyvadlo stane dalším designovým prvkem, který doladí Vaší koupelnu.


Dvojumývadlo zo série Cubito od firmy JIKA. Umývadlo má hranatý dizajn a má otvory na batérie uprostred. Rozmery umývadla sú 1x 4x 1cm.

Balenie neobsahuje sifón ani batériu. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. Rozměry umyvadla jsou 1x 4x 1cm. Elektricky radiator interierove dvere masonite.


Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Strohé geometrické tvary dvojitého umývadla Cubito vás zaujmú svojou jednoduchosťou. Zdánlivě strohé geometrické tvary koupelnové série Jika CUBITO Vás překvapí, ale zároveň zaujmou svojí jednoduchostí.


Koupelny vybavené prvky Jika CUBITO vykazují znaky minimalismu a právě díky tomu jsou tak oblíbené. Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Skříňky pod umyvadla jso.


JIKA JIKA Cubito bílá dvojumyvadlo 130x45cm s otv. Typ instalace: Závěsné R. Cubito charakterizují jednoduché tvary a jasné linie vyšperkované použitím kvalitních materiálů a dokonalým zpracováním. Cubito je koncept, který neomrzí, nyní navíc doplněn o novou řadu nábytku a baterií.


Inovovaný nábytek má ještě přímější, jednodušší design.

Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo , výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. JIKA CUBITO PURE - Koupelnová série s nadčasovou elegancí a jednoduchým řešením prostoru.


V nabídce série JIKA PURE naleznete: keramická umyvadla a umývátka, asymetrická umyvadla, dvojumyvadla, skříňky pod umyvadla a umývátka, závěsné a stojící WC klozety, vany, sprchové vaničky, sprchové zástěny, vodovodní baterie, koupelnové doplňky. Cubito Pure: Aj dôležité rozhodnutia môžu byť cieľom okamihu. Vstúpte s nami do kúpeľne, v ktorej sa budete môcť nadýchnuť nadčasovej elegancie a okamžite si zamilujete budúcnosť. Bude patriť čistím líniám, noblesnému vzhľadu a úplne jednoduchým riešeniam priestoru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky