pátek 6. července 2018

Pasírovač tescoma

Pasírovač tescoma

Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré. Vývojového a design centra TESCOMA Materiál : prvotřídní nerezavějící ocel, odolný plast. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Určeno k pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. svíčková), koje. S pasírováním a přípravou rajčatových, bramborových, zeleninových i ovocných protlaků a pyré vám pomůže celonerezový pasírovač GrandCHEF. Tři disky s různými otvory a. Určeno pro snadné a rychlé pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových a ovocných protlaků a pyré. Dodáváno se pasírovacími disky, opatřeno s. Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů.


Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření. Hodnocení produktu:. Veškeré informace o produktu.


For shipping to other EU countries visit this page TESCOMA HANDY Cutter. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte TESCOMA Presse HANDY. TESCOMA je českým výrobcem originiálních kuchyňských potřeb, které navrhují a testují čeští designéři v Design centru ve Zlíně, kde také sídlí centrála společnosti.


TESCOMA nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design, jako jsou RED DOT DESIGN AWARD nebo German. V čem pasírovač Grand CHEF vyniká? Je vynikající pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových nebo ovocných protlaků a pyré apod. V pasírovači GrandCHEF připravíte protlak ze syrových nebo vařených rajčat i ze syrového ovoce s měkkou dužinou, např.


Disk s malými otvory je vhodný pro pasírování syrových i vařených rajčat, vařených cuket, dýní, baby karotky a syrových banánů, jahod apod. Pasírovač je dodáván se dvěmi pasírovacími disky. Nový pasírovač HANDY pasíruje i syrová rajčata! Instructions for use - resulting from an impact, fall or mishandling - due to unauthorised repairs of, or alterations to, the product.


Výhodou pasírovače Handy je, že po použití jej můžete mýt v myčce. Tescoma Lisy a odšťavňovače do vaší kuchyně. Ovoce a zeleninu s měkkou dužinou můžete pasírovat v syrovém stavu a není nutné, např.


Ostatní ovoce a zeleninu je. Pomůže vám s tím pasírovač HANDY, který je tak vychytaný, že si troufne dokonce i na čerstvá rajčata! Díky tomu zvládne připravit najednou větší množství zeleninových i ovocných protlaků a pyré. Opatřeno účinným dřevěným pasírovacím válečkem, propasírovaná směs je jemnější, než jakou připravíte s pomocí klasického pasírovače.


Má dva pasírovací disky z kvalitní nerezavějící oceli. TESCOMA pasírovač GrandCHEF, produkt je nabízen za skvělou cenu 8Kč. TARA funkció - nettó súly mérése.


Pasírovač tescoma

Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta. Sortiment sa sústredí na kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Lis a pasírovač , vyrobeno z nerezavějící oceli a odolného plastu, se pasírovacími disky, opatřeno shrnovací lopatkou pro plynulé pasírování většího množství zeleniny či ovoce, vhodné do myčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Kuchynské náradie a pomôcky. Existuje množstvo menších či väčších pomocníkov, bez ktorých sa moderné varenie nezaobíde.


Vychytávky na výrobu domácej šunky, chleba aj čerstvého syra, ale aj kvalitné škrabky, krájače a strúhadlá TESCOMA vám prácu v kuchyni uľahčia a spestria! Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, zhrňovacia lopatka z odolného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky