středa 18. července 2018

Forma na bábovku skleněná

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pro pečení tradiční krásně tvarované bábovky v troubě. Sklo má výhodu, že se při pečení nedeformuje tvar a je vidět barva povrchu bábovky. Jedná se o skvělý a chutný dezert.


Forma na bábovku skleněná

Simax skleněná forma na bábovku 21cm. Nabízíme formy na bábovku v několika provedeních, ze kterých si každý vybere! Detail produktu Do obchodu. Pečicí forma s receptem na jablečný.


Je vyrobena z kvalitní skloviny bez kadmia a olova, která odolá velmi vysokým teplotám. Netradiční skleněné provedení zajišťuje pozvolné propečení. Vaši bábovku pohodlně upečete ve všech typech trub.


Formu můžete mýt také v myčce na nádobí. Hodí se i na chlazení či mražení (např. sulcových bábovek), vydrží teploty až -40°C. Pozor na teplotní šoky - formu vždy ochlazujte pozvolna. Lze ji mýt v myčce na nádobí. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prodám retro věci do kuchyně v pěkném stavu-viz foto-250Kč,nová forma na bábovku , forma na dort,váha,konvice na čaj-300Kč,velký hrnec s poklicí-80Kč. Odpovědi na e-mail nebo tel.


Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Silikonová forma na bábovku - Černá. Zároveň nelepí a neváže na sebe pachy. Dodávána v barevné kartonové krabici. Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramická forma na bábovku. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny h. Velká skleněná forma na bábovku SIMAX.


Se skleněnou nádobou na bábovku je třeba zacházet opatrněji, nedávat horkou. Sklo je vynikající a bezproblémové pro styk s potravinami. Bábovku klasicky vymažete a vysypete moukou, její vyklopení jde pak jako po másle. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Forma na bábovku Nordic Ware Chiffon. Připravte si pořádně bohatou snídani a pěkně v klidu si si vychutnejte.


Díky originální formě si totiž upečete sladkou lahůdku, která vám dodá nejen spoustu energie do nového dne, ale i vám připomene, že snídaně jsou okamžikem, který bychom si měli dopřát beze spěchu. Prodám starožitnou formu na bábovku Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky