úterý 31. července 2018

Cold steel noze

COLD STEEL 3V Master Tanto IX je jedinečný nůž s pevnou čepelí. Jeho čepel o délce bezmála 2mm, hrot a také tvar rukojeti, jsou přímo vyvinuty pro koncentraci drtivé síly v seku. Za dobu své existence se podílela na definování celého odvětví nožů a chladných zbraní. Stojí například za tvorbou nových unikátních ocelí.


Jedna čepel je vybroušena do hladkého ostří a druhá má ostří zubaté. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn.

Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber. Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nabízíme široký sortiment kvalitních kapesních zavíracích nožů značky Cold Steel. Zboží skladem a rychlá expedice, prohlédněte si naší nabídku! Vážení zákazníci, vzhledem k opatřením ohledně nákazy COVID-vyžadují dopravci GLS a Zásilkovna při odběru zboží na dobírku POUZE BEZKONTAKTNÍ PLATBU, tedy platbu kartou.

Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET). Free Delivery over £ 50! Zobrazit filtry Skrýt filtry. Testované nože od společnosti Cold Steel.


Jedná se o jemnozrnnou nerezovou ocel od firmy Thyssen Krupp, která se běžně používá ve farmaceutickém průmyslu a kuchyňských nástrojích. Our Voyager series is the true everyman knife. Nôž od firmy Cold steel prichádza na trh s modelom Finn Bear. Nôž na prvý pohľad pôsobí pevne a silno.


Zvládne akúkoľvek výzvu a zároveň je pripravený na krájanie paradajky alebo jablka. U všech modelů jsou použitá samosvorná plastová pouzdra z materiálu označeném jako Secure-Ex. Cold Steel pro tento materiál používá své firemní označení Kray-Ex. This classic design is now available with SK-high carbon steel.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Hodnocení produktu:. Expedice zásilek funguje normálně. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Reklamácie do € vyriešime rovno na. Noże Cold steel należą do najbardziej cenionych na rynku produktów, jeśli chodzi o noże taktyczne i wojskowe. Jest bardzo wiele cech, które sprawiają, że noże cold steel cieszą się tak wielką popularnością i mają tak wielu zwolenników. Ať už vybíráte zavírací nůž nebo nůž s pevnou čepelí, hledáte karambit nebo jiný bojový nůž, nůž pro každodenní nošení, mačetu nebo dýku, osloví vás především prvotřídní provedení a kvalita materiálu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky