pondělí 9. července 2018

Ruční mlýnek na pepř

Jednoduchý dřevěný mlýnek na pepř tradičního vzhledu provoní vaší kuchyni čerstvě namletým kořením. Firma Lodos má více jak let zkušeností a říká se, že jejich mlýnky vydrží při správném používání celý život. V horní části jsou otevíratelná dvířka na vsypání koření a ve spodní části mlýnku je kryt, který lze po použití nasadit.


Nakupte ruční mlýnek na kávu, maso, sůl, pepř , koření, sýr, mák, strouhanku, ovoce, těstoviny. Hrubost mletí elektrického mlýnku lze nastavit.

Díky elegantnímu provedení mlýnku na koření se stane ozdobou Vaší kuchyně. Mlýnky na koření, sůl a pepř máme elektrické bateriové nebo mechanické. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Ruční mlýnky na koření na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Hodnocení produktu: (). Používá se při výrobě cukrářských výrobků z máku jako např. Tescoma, LODOS, Collini a dalších. Kovový mlýnek na pepř z řady Istanbul přímo z tureckého venkova, díky kterému si můžete vychutnat chuť čerstvého pepře, či jiného koření! Mosazný v antik stříbrném provedení s kovovým mlecím ústrojím.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Mlýnky jsou kvalitní a šikovní pomocníci na drcení koření jako je pepř , sůl a jiná koření. Tyto mlýnky jsou opravdu netradičním zpestřením Vaší kuchyně , kromě rozdrcení koření mají také světla, LED diody a můžete si na nich nastavit libovolnou hrubost mletí.


Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů. Z hlediska designu si tak každý může. Mlýnek na pepř umožní přesné dávkování.


Dáváme přednost kvalitě, a proto u nás zakoupíte české mlýnky na maso, mák i strouhanku, které skutečně melou! Jejich vzhled se téměř nezměnil a vynikají dlouhou životností. Nyní navíc za akční ceny!


V nabídce máme také ruční mlýnky na pepř a sůl.

Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl. Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody? Vyberte si z naší nabídky mlýnků z masivu Waldner Biotech, které melou celá zrna a zachovávají tak cenné enzymy.


Chcete si pořídit ruční mlýnek a hledáte nejvyšší kvalitu? Naše společnost pro vás připravila velké množství pr. Kč Dřevěný ruční mlýnek na pepř krémov ý. Detail produktu Do obchodu. Sortiment je široký a zahrnuje ocelové a keramické nože, mísy, struhadla, kuchařské pinzety, mlýnky na pepř a sůl, prostírání, podnosy, nádoby na olej a ocet, sítka na čaj, chladící nádoby na víno a sekty, karafy, dekantéry. V dřevěném provedení se hodí do každé kuchyně.


Z jedné strany za pár sekund vyčaruje čerstvě umletou sůl, z druhé pepř. Elektrické mlýnky na koření - pohodlnější a oblíbené profesionály Když k mlýnku na koření přidáte baterie a motorek, dostanete šikovnou věcičku, která reaguje na stisk tlačítka a mele koření sama. Vyberte si mlýnek na sůl a pepř z různých materiálů a od různých ověřených výrobců. Moderní je akryl, který je průhledný a celé koření nebo hrubozrnná sůl v něm krásně vynikne.


Dřevěný mlýnek na pepř a sůl se hodí do rustikální kuchyně, nabízíme i barevné mlýnky nebo praktické sady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky