pátek 20. července 2018

Novy land rover discovery 5

Compare thousands of lease deals. Find your perfect car for less! Defender bude schopný i při délce kompaktního hatchbacku odvézt až šest osob. Disco, jak mu fanoušci přezdívají, díky nové hliníkové konstrukci. Zástupcovia automobilky tvrdia, že nový Discovery vie vďaka senzorom na zadných sedadlách rozpoznať prekážku a zastaviť automatické sklápanie.


Novy land rover discovery 5

Napríklad ak si vzadu zabudnete vajcia z. For starters, gone is the traditional boxy shape, replaced by a profile more akin to a Range Rover Sport. So is the Discovery going soft. Explore the features of this all-terrain SUV here. Let’s deal with the nitty-gritty first.


Land Rover Discover Sport 5: engines and tech spec. Všude jsou povědomé ovladače a design interiéru dodržuje firemní tradice. I pocit z jízdy je velice podobný.


Vždy sme verili, že sa dostaneme kamkoľvek – Above and Beyond Táto vytrvalosť nebola nikdy aktuálnejšia. The Discovery is an off road SUV that truly stands out. The boundaries are more blurred than ever. Asymmetric rear end distinctive on. Základem novinky má být lepený a nýtovaný skelet jako u Range Roveru a Range Roveru Sport.


Replacing the strikingly aged Discovery this new Discovery (there’s no ‘ ’ in the name) is an out-with-the-old. Součástí dramatického odhalení byl i přejezd přes gigantický metrů dlouhý model mostu Tower Bridge ze stavebnice LEGO. Do predaja zamieri začiatkom budúceho roka. Neskôr má modelový rad doplniť najúspornejšia verzia eD pravdepodobne s dvojlitrom nového radu Ingenium, so zázračne nízkou spotrebou len litra nafty na 1km.


Novy land rover discovery 5

No ani súčasné diesely nie sú na palivo veľmi. It’s built on the road-focused Range Rover Sport platform now. ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov), odoslaním požiadavky, prípadne kliknutím na súhlasné tlačidlo, v kontaktných formulároch, ktoré sa nachádzajú na webových. LRD SECURITY LRD Security is a single point of sale for every defender security item on the market today.


If you need a security product for your defender please visit our website. Po ôsmich rokoch sa obľúbené Discovery dočká svojho nástupcu. Charakteristický dizajn auta, ktorý sa za posledných rokov menil len minimálne, sa rozhodla automobilka zmeniť na nepoznanie.


Tak sa podľa tvrdenia automobilky zrodilo najlepšie rodinné SUV na svete. Nový model Discovery je SUV so siedmimi sedadlami v troch radoch. Ponúka všestrannosť a výborné. Rad stabilizačných systémov vylepšuje trakciu znižovaním krútiaceho momentu motora. V posledních třech letech jde o nejprodávanějším model značky.


Discovery Sport je tak připraveno na všechno – od dojíždění do školy, až po rodinnou dovolenou. A nyní se na světlo světa poprvé dostala druhá generace, která nepřináší na první pohled nic nového. V motorovém prostoru se ale změnilo mnohé.


Novy land rover discovery 5

Zvažte prosím, podání žaloby v tomto smyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky