pátek 20. července 2018

Dtest varné konvice

U konvic nás zajímalo především to, jak si povedou v praktických zkouškách při vaření vody nebo v účinnosti filtru vodního kamene, dále v obsluze a zpracování. Kromě samotné konvice jsme v laboratoři nechali prověřit i uvařenou. Rychlovarná konvice je velmi jednoduchý přístroj určený k jedinému účelu, uvařit vodu. Na trhu jsou i konvice , u nichž lze nastavit cílovou teplotu vody například na nebo °C, což se hodí pro přípravu různých druhů čaje. Abychom vám ušetřili, stejně jako varné konvice čas i peníze, připravily jsme pro vás jednoduchý test.


V něm porovnáváme výsledky renomovaných organizací a testovacích ústavů, stejně jako recenze a zkušenosti samotných uživatelů. Vše dále zpracováváme a konečné výsledky putují na náš web. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu.


Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu. Tento design přetrvává převážně u těch nejlevnějších výrobků. Vnitřek je osvětlené modrým LED světlem, což umožňuje sledovat průběh varu. Bezkabelová varná konvice má konektor otočný o 3° a na dotyk příjemnou rukojeť.


Přesto takové konvice splní svůj účel. Moderní vzhle objem až litru, několikastupňové filtrace a výběr z mnoha barevných variant. Toho všeho se vám dostane, pokud si alespoň trochu připlatíte. Filtrační konvice v této cenové skupině představují zlatou střední třídu. Vybírejte si Rychlovarné konvice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Elektrická energia je vďaka tomu využitá oveľa efektívnejšie. Vzhľadom na to, že po vypnutí. Nabízíme Vám výrobky vybraných značek za skvělé ceny.


Veškeré zboží je určeno pro český trh. Při nákupu Vám pomůže podrobný popis a fotodokumentace produktů. Pokud potřebujete poradit s výběrem, nebo máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na telefonních číslech uvedených u jednotlivých produktů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je totiž vyrobena z odolného a zářivého nerezu a svým designem perfektně zapadne do každé moderně i klasicky zařízené kuchyně.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Výhodou indukčního vaření je, že teplo vzniká právě tam, kde ho potřebujete. Proto mezi plusy těchto desek patří především maximální efektivita, protože teplo neuniká okolo hrnce jako u vaření na plynu, ani se zbytečně neohřívá celá plocha varné plotýnky jako u sklokeramiky s topnou spirálou. Objel Ukazatel hladiny vody po obou stranách.


Víko s bezpečnostním uzávěrem. Moderní varné konvice je většinou možné používat na všech druzích sporáků – plynovém, elektrickém, indukčním i sklokeramickém. Při výběru varné konvice si pohlídejte, zda ji můžete použít pro svůj typ sporáku. Zejména pokud máte indukční vařič.


Vítěz testu rychlovarných konvice časopisu dTest ! Naše varné desky poskytují širokou řadu funkcí, které vám pomohou připravit jídlo přesně tak, jak je máte radi. Sklokeramické varné desky. Například funkce FryingSensor Plus dohlíží na váš steak, zatímco vy vybíráte to správné víno.


HighSpeed zóna vaší varné desky nejenže dokáže přivést váš pokrm k varu o rychleji, ale také si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky