středa 18. července 2018

Tlakový hrnec kolimax

Tlakový hrnec kolimax

Hodnocení produktu: Kvalitní zpracování a bezpečnostní prvky jsou při výběru tlakového hrnce na prvním místě. Už skoro let se u nás vyrábí kvalitní nádobí. Kvalita a dlouhá záruka je pro nás na prvním místě. Tlakový hrnec je vyrobený z chirurgické nerez oceli.


Doporučuji všem, kdo chce ušetřit čas a peníze při vaření. BLACK GRANITEC Rendlík BLACK GRANITEC s poklicí, průměr 22cm, obje. Vaření v tomto typu hrnce je rychlejší a lépe zachovává chuťové vlastnosti, navíc šetří čas a energie.


První l, druhý l. Vaření pod tlakem je až 3x rychlejší než vaření v klasickém hrnci. Kdo tlakový hrnec doma má, ví jak užitečným je pomocníkem a pokud kupujete první tlakový hrnec , spolehněte se budete maximálně spokojeni. U nás v Gasto jdeme trochu jinou cestou a nenajdete u nás desítky značek.


KOLIMAX Tesniaca guma pre tlakový. Tlakové hrnce BIOMAX s BIO ventilem patří již více než let mezi špičku mezi tlakovými hrnci. Kolimax BIOMAX těsnící guma na tlakový hrnec. Vhodné pro indukční, elektrický, plynový i sklokeramický vařič. Sada obsahuje - dva hrnce a 5l a jednu tlakovou poklici.


V případě zájmu je možné k této sadě dokoupit i další tlakovou poklici a mít tak dva plnohodnotné tlakové hrnce. Rychlovarný tlakový hrnec s bio programem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jestliže vaříte ráži, bulgur nebo jiné potraviny, které se úpravou rozpínají, naplňte hrnec pouze do poloviny. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým dnem.


Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Současné tlakové hrnce mají moderní design, užitečné funkce a všem kuchařům ušetří nejen energii, ale především čas. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Tekintsd meg a termék információit. Prodloužená záruka let. Díky dlouhé rukojeti a úchytu se s ním snadno manipuluje a samozřejmostí je pohodlné otevírání. Vysoce kvalitní tlakové hrnce vyrobené z kvalitní nerezové oceli Vám toto umožní.


To je nejen zdravější (třeba ze zeleniny nevyvaříte všechny vitamíny), ale i chutnější. Určitě víte, jak je i taková obyčejná brambora vařená v páře a ve slupce lahůdka. Detail produktu Do obchodu. Pracovní ventil s BIO programem má pracovní zóny označené barevnými proužky a je konstruován tak, že při vaření dochází k významné úspoře energie a připravované pokrmy si uchovávají většinu.


Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky