čtvrtek 26. července 2018

Redukcni ventil co2

Free Shipping Available. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Tento ventil disponuje presnou reguláciou a konštantným udržiavaním počiatočného tlaku počas celého zváracieho procesu. Redukční ventil COBasecontrol.

Pokud stihnete pivo ze sudu vypít do dnů, bude vám pro jeho tlakování stačit kompresor a obyčejný vzduch. U déle načatých sudů doporučujeme použít COnebo N2. Kromě tlakové láhve s plynem však budete potřebovat také správný redukční ventil. V této kategorii vám proto přinášíme redukční ventily pro CO N2.


Ventily pro COse dělí na redukční ventily, které redukují tlak z láhve a na jehlové ventily, které jemně dolaďují množství plynu, který bude proudit do akvária. Dále se mezi ventily řadí elektromagnetické ventily, které zastavují přívod COdo akvária v noci, kdy není nutné COpro rostliny dodávat. Kč redukční ventil MicroMatic na.


O nás Jsme dynamická, nadnárodní společnost s mnohaletou tradicí a know-how.

Strategické investice do naší společnosti přispívají k jejímu dalšímu rozvoji, špickovému vybavení a technologicky jedinečným řešením výrobků a procesů. Lahvový redukční ventil pro CO2. Ventil je vybaven vstupním manometrem (pro tlak v lahvi) a výstupním plovákovým průtoko.


POKUD NENAJDETE CO JSTE ZDE HLEDALI, NEVÁHEJTE NÁS OSLOVIT S POPTÁVKOU ČI DOTAZEM. Get without the ads. Skip trial month free. GCE - redukcni ventil tvvideoprodukce. Unsubscribe from tvvideoprodukce?


V našem internetovém obchodě máte možnost zakoupit redukční ventily pro CO, kyslík a acetylen s rozdílným průtokem a vstupním závitem. Pro každý druh plynu používáme jiný redukční ventil. Z oblasti svařování známe zejména redukční ventily určené pro plamenové svařování a řezání (kyslík, acetylen) nebo redukční ventily pro tzv.


CO, Argon, Helium, směsné plyny, formovací plyny, apod). Rozhodli jste se tlakovat nápoje pomocí COnebo biogonu? Potom budete potřebovat kompletní sadu tlakovacího zařízení, od bombiček a redukčních ventilů až po rozdělovače tlaku.


Nabízíme k redukčním ventilům i širokou škálu příslušenství a náhradních dílů. Tento má převlečnou matici pro CO láhev. Jsme oficiální prodejci produktů Kowax, držitelé certifikátu spolehlivá firma a ověřeno zákazníky.

V našem sortimentu naleznete redukční ventily na acetylen, argon, kyslík, oxid uhličitý ( CO), dusík, oxid dusný i vzduch. GCE garantuje vysokou kvalitu. V nabídce existují redukční ventily s jedním, dvěma, třemi a více regulovanými výstupními tlaky. Vhodné pro domácí a údržbářské provozy.


Pro náročnější provozy doporučujeme redukční ventil s předehřevem. Mini verze (pouze menší rozměry, výkon a použití stejné). Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Vyzkoušeno mnoho let v provozu!


Popis: Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je bezpákový s variabilní regulací výstupního tlaku. Tato funkce umožňuje snížit tlak plynů z láhve na požadovaný výstupní (pracovní) tlak a zajišťuje konstantní průtok plynů bez ohledu na změny v tlaku na vstupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky