čtvrtek 19. července 2018

Pípa na pivo bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Vybírejte z inzerátů. Je to výborná cestovní nejlevnější možná varianta pro bezproblémové točení piva z klasických nerezových keg sudu. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Pípa na pivo – na co ještě si při výběru dát pozor?

Pivní pípa s kompresorem se perfektně hodí pro častější přemisťování a větší kompatibilitu. Pípu bez vlastního kompresoru je zapotřebí připojit k tlačnému plynu (COči BIOGON), čímž se však, díky jeho šetrnosti, mírně prodlužuje životnost piva. Chlazení na pivo , pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Navštivte největší bazar pro muzikanty v ČR.


Nakupte výhodně či se zbavte nepotřebných věcí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pipa - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Rozvoz po Brně v době karantény neprobíhá! Další informace o vývoji sledujte na našich stránkách a FB. Vypůjčené výčepy si ponechte bezplatně po dobu zavření. Predám pípu na alkohol,v ponuke rôzne farebné kombinácie podľa požiadaviek zákazníka.


Pípa je originálny darček pre každého,k rôznym jubileam ale aj pre potešenie. Cena podľa druhu vyhotovenia,ale zarucujem o tretinu nižšiu cenu ako sa pohybuje na internete. Poorosim kontaktujte ma mailom.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Domácí pípa na pivo může mít vzduchový kompresor vestavěný přímo v průtokovém chladiči. Kompresor tlakuje vzduch přes hadici a naražeč do sudu.


Sud natlakuje a dále tlak automaticky udržuje. Pivo pak druhou hadicí teče ze sudu do chladiče, kohoutu a do vašeho půllitru. Tato varianta je pro domácí použití. Mám k tomu i potravinářský kompresor funkční ale při vyzkoušení fouká s nejspíš s tlakové nádobky,s cela jistě op.


Výčapné zariadenia Alza. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Pipa na pivo bazar produkty. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Prenajmem jednopákovú pípu s ručnou pumpou. Pípa sa narazí na su pumpou sa natlakuje a už môžete čapovať pivo ,kofolu. Jedná sa o jednoduchú verziu výčapu na oslavy.


Pípu požičiavam kompletne s potrebnou narážacou hlavou na daný sud.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky