pondělí 16. července 2018

Past na myši z pet lahve

Nákup plastových dóz na všechno jídlo se může pěkně prodražit, přitom není vůbec těžké si jich pár doma vyrobit. Zajímavým řešením je využití uzávěru od PET láhve v kombinaci se sáčkem, jak můžete vidět na obrázku. Efektivnější a především skladnější variantou je praktická dóza z přepůlené PET láhve. Test jednoduché pasti na myši , dle.


Pokud patříte mezi manuálně zručných jedinců, pak si můžete vyrobit vlastní past na myš z plastové láhve.

Uvidíte, že se z prekabátenia a chycení myši budete těšit mnohem více než v případě, že byste ji chytili do koupené pasti. Umístěte desku do kbelíku, aby vypadala jako horská dráha. Myš se postaví na návnadu a spadne do kbelíku kvůli otáčení lahve. Jak vyrobit myši z plastové lahve a jak ji nabíjet? To je také jeden z nejjednodušších, ale ne příliš humánní, protože hlodavec nebude moci dostat z lepidla a. Vosy jsou sice o něco příjemnějšími letními společníky než sršně, ale nejlepší by bylo, kdyby se na zahrádce neobjevily vůbec.


Plácnout je holou rukou nejde a navíc jich létá tolik, že lovit každou zvlášť by bylo pěkně otravné.

Stačí odříznout vrchní třetinu lahve. Myši se stahují do našich obydlí převážně v zimě. Myši nás trápí převážně v chatách, chalupách, a starších domech, kam se bez problémů dostanou každou malou skulinkou. Mohou se nám však dostat i do nových domů – stačí na chvíli.


Myši jsou nevítané památky ve většině domů, ale mohou být odstraněny z domu bez zabití v konvenční pastí na myši. Humánní pasce vám pomůže zachytit myši , abyste je mohli uvolnit venku venku. Každý máme nebo jsme měli problémy v domácnosti s myšmi, dnes vám ukážeme videonávo který ukazuje jak udělat důmyslnou past na myši , kterou si můžete vyrobit z běžně dostupných předmětů a materiálů.


Navíc past myš nezabíjí a čerstvě chycenou myš můžete darovat nejbližšímu kocourovi nebo kočičce. Pokud uříznete z lahve dno a vytvoříte do uzávěru nebo jejího hrdla pár malých děr pomocí hřebíčku, pak už stačí láhev pouze naplnit vodou. Vždycky přinášejí lidem potíže, zvláště ty, kteří mají zásoby zrn atd. A nakonec – něco na stromě ptákům nechte, nejste v zahradě sami, byť je dle katastrálního úřadu vaše.


Plašítek na ptáky lze vyrobit více různých druhů a je též dobré použít lahve různých barev PET hmoty. Pastičky na myši , pasti na myši , návnady na myši , jedy na myši i deratizační staničky - to vše najdete na jednom místě na likvidaci nebo hubení myší v domácnosti, ve stáji i ve skladech. PET lahve vhodné na zavlažování či ochranu před mrazem.


Popis a použití: Past chrání před dotěrným hmyzem na zahradách, balkonech, v altánech a podobně. Jako náplň postačí ovocný sirup, džus nebo jiné sladké, nejlépe kvasící nápoje.

Návod na použití: Z jakékoliv l PET láhve odšroubujeme. Na hrdlo PET láhve nasadíme držák a takto připravený lapač zavěsíme na místo, které chceme chránit před hmyzem. Hmyz je nalákán do nádoby, kde padá do kapaliny. Speciální konstrukce držáku zabraňuje vylétání hmyzu z láhve.


Past lze použít i na ochranu ovocných stromů a vinné révy. Není vhodná k použití v. Na výrobu pasti na vosy budeme potřebovat plastovou PET lahev (já použil dvoulitrovou) se zbytkem sladké limonády (nebo místo limonády použijeme oslazenou vodu nebo vodu se sladkým sirupem). Dále nůžky nebo nůž, lepicí pásku a kousek provázku (pokud past budeme chtít zavěsit). Městečko záhad 1xPast na turisty. Past na myši z plastové lahve s vlastními rukama Na jaře a na podzim se nájemci domů a bytů potýkají s problémem, který je stejně starý jako svět - invaze myší.


Díky, tomu, že vysílané zvuky se nepravidelně střídají, škůdci si nemají šanci na ně zvyknout a raději se z místa přesunou dál. Zvuk se šíří celými chodbičkami, účinnost je až na 1m ². Nejlépe uděláte, když nastražíte pasti na hraboše přímo do vodorovných chodbiček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky