pondělí 16. července 2018

Palička na maso nerez

Palička na maso nerez

Vybírejte si Paličky na maso podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Velice kvalitní zpracování zajišťuje správnou funkčnost. WMF Profi Plus palička na maso cm. TESCOMA palička na maso PRESTO WOOD.


Twin Pure vidlička na maso - ZWILLING J. Palička na maso plochá PRESIDENT Doporuče. Produktová linie Průměr (cm). Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tescoma Presto Wood palička na maso , bílá. Klasická dřevěná palička na maso je ideálním pomocníkem v každé domácnosti.


Materiál: nerez , plast. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vynikající pro šetrné naklepávání všech druhů masa. Slouží jako palička na maso a zároveň sekáček. Rozměry - 1x cm.


Jedna strana je plochá, druhá je opatřena hroty. Rukojeť je zakončena praktickým očkem na. Je stabilní a dobře vyvážená. Nabízíme výborné paličky na maso z bukového dřeva.


Díky bukovému dřevu mají paličky velmi dlouhou životnost. Někteří naši zákaznící ovšem raději preferují prvotřídní nerezavějící ocelové paličky od Tescomy. Snadno s nimi naklepete maso na ty nejtenčí plátky. Hlavice paličky má přechod z rukojeti beze spár.


Díky použitému materiálu neváže nástroj pachy ani chutě. Perfektně sedí do ruky. K zavěšení slouží praktické očko.


Palička na maso nerez

Popis: Vyrobila umělecká soustružnická dílna v období 1. Vhodná pro mytí v myčce nádobí. Elegantně vyhlížející palička na maso je vyrobená z plastu a ušlechtilé nerezové oceli, díky čemuž se snadno udržuje. Oboustranná palička má nerezovou hladkou naklepávcí část a hrubou stranu s výstupky na křehčení masa. Tato kovová palička je vhodná do každé kuchyně. Kvalitní zpracování a tradiční tvar potěší každého.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nerezová palička , s níž se rázem proměníte v postrach každého masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky