pondělí 2. července 2018

Krajec na syr

Servírování tvrdých sýrů nemusí být dřina, když k jejich krájení použijete šikovného pomocníka. Vynikající pro snadné plátkování nejen tvrdých sýrů z bloku, ale i másla. Tahem po povrchu sýru jej porcujete na plátky. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.


Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů.

Nalezeno: 1produktů. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce.


Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Stolní kráječ na měkké sýry je vyrobený z matné nerezové oceli. Ke krájení se využívá pevná kovová struna. Součástí balení jsou náhradní ocelová lanka. Je opatřen stupnicí pro nastavení požadované šíře.


Díky hlinikovému krájecímu mechanismu s nerezovou čepelí snadno tímto kráječem nakrájíte i salám, zeleninu např.

Rösle kráječ na sýr z nerezové oceli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tento kráječ na sýr je vyroben z vysoce kvalitní nerezeové oceli. Nerezová ocel se vyznačuje tvrdostí, odolností a dlouhou životností. Pohodlná rukojeť zajišťuje bezpečný a pevný úchop.


Snadnost použití, velká ostrost. Začínající kuchaře bychom chtěli upozornit, že ostří tohoto kráječe na sýr je opravdu ostré. Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje.


Kráječe na zeleninu, sýr. Krajec na syr s krytem. V katalogu nemáme podrobnější informace o strunovy krajec na syr. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sílu plátků lze snadno nastavit posunutím zarážky - válečku.


Strunový kráječ na sýr Eva Solo se používá pro řezání sýra.

Využívá přitom bezkonkurenčně ostrá ocelová lanka. Ta mají díky své malé ploše minimální třecí sílu, sýr se tak na ně nelepí. S pomocí plátkovače můžete získat velké či velmi jemné plátky podle vašeho přání. Hodí se pro snadné krájení.


Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Praktický kráječ na sýr z nerezové oceli. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. O kvalitě našich služeb a produktů nepochybujeme, a proto u nás máte možnost vrátit zboží nad rámec denní zákonné lhůty. Prodloužená lhůta, ve které můžete zboží vrátit, je dnů.


Zboží musí být, stejně jako v zákonné lhůtě, nepoškozené a bez známek používání. Po použití umyjte pod tekoucí vodou a osušte, nemyjte v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky