středa 18. července 2018

Forma na dort srdce

Kvalitní forma na dort ve tvaru srdce Srdce je jedním z hlavním symbolů pro lásku a toho si jsou vědomi i výrobci kuchyňských doplňků. Vybrat si tak díky tomu můžete celou řadu dortových forem, které mají půdorys srdce. Vyberte si malou, střední nebo velkou formu pro pečení.


Dort ve tvaru srdce je již naprostou klasikou. Pracovní postup: do formy vložíme vyválené těsto a naplníme sladkou, či slanou nádivkou, poté přiklopíme, oba konce stiskneme a přebytečné těsto odstraníme. Tescoma Nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA.

CZK Pečící papír oboustranný. Dortová forma - Srdce střední cm. Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort.


Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Dort srdce můžete z formy snadno vyjmout nebo jej v ní servírovat.


Upečte si srdce Formy ve tvaru srdce jsou určeny jak na sladké korpusy, tak v nich můžete připravit například aspik ve tvaru srdce , oblíbené želé či nepečený zákusek. Skvěle se hodí pro profesionální cukráře a cukrářky, stejně jako pro běžné hospodyňky.

Jedná se o masivní výrobek z ocelového plechu s teflonovým povrchem. Pevné dno zabraňuje připékání moučníku. Forma obsahuje pero k jejímu otevření. Formu lze použít do 2°C. Pro pečení kruhového korpusu nebo srdce.


Strukturované odnímatelné dno můžete použít jako tác k servírování hotového pokrmu. Nepoužívejte do mikrovlnné trouby, nemyjte v myčce nádobí, snadno ji umyjete pod tekoucí vodou s přídavkem saponátu. Detail produktu Do obchodu. Posuvná nerezová forma na dort ve tvaru srdce.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Ze základního těsta na korpus vytvoříte dort ve tvaru srdce i bez speciální formy a přesto bude perfektní. Jeho příprava je snazší, než se zdá. Vlastnoručně vyrobené lahodné pokušení udělá radost nejen na Valentýna, sladký projev lásky potěší blízké i při jiných příležitostech.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Forma na dort ve tvaru srdce je vyrobena z pocínovaného potravinářského plechu.


Cukrářská pevná polykarbonátová forma na výrobu čokoládových pralinek. Forma je párovací s druhou stejnou formou.

Vylijí se obě formy, přisadí se k sobě a spojí se kolíčkem, dřívkem nebo špejlí v otvo. Díky přezce na boku vše snadno vyjmete. Tu pak jen položíte na plech, nalijete tužší těsto a dáte péct do trouby.


Je vhodná také na výrobu chlazených nepečených dortů nebo aspiků. Forma se vloží na plech, vyloží se pečícím papírem, nalije.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky