pátek 6. července 2018

Překližkové desky

Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Jsou to vysoce kvalitní překližky s vysokou odolností proti opotřebení a proti chemikáliím. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem.


Počet dýh je většinou lichý, ale může být sudý, když se dají dvě podélné nebo příční dýhy (vložky) na sebe.

Jinak jděte do obchodu za rohem, který také nabízí překližkové desky. Zde se můžete blíže podívat a vytvořit si vlastní názor. Podívejte se na nejlepší recenze na Amazonu. Existuje také mnoho hvězd nebo pro velmi kvalitní překližkové desky.


Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky , vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na sebe kolmá. Skládají se ze tří nebo více dýh, slepených k sobě kolmo na směr vláken. Vyrábějí se z listnatých a jehličnatých dřevin.


Dovozové překližky jsou.

Do této skupiny jsou zařazeny desky jednostranně oplášťované protiskluzovou vrstvou, a to zejména na bázi fenolického filmu, rubovou stranu desky tvoří hladký fenolický film. Slouží jako deska na podlahy dopravních prostředků, pro pochůzné plochy v průmyslových objektech, verandy, terasy, stavebnictví, atd. Vše pro výrobu nábytku.


Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v nábytkářství, ale používá se třeba i pro zhotovení bednění pro betonáž, v modelářství nebo k výrobě pochůzných ploch nákladních automobilů. Za příznivé ceny nabízíme vysoce kvalitní překližkové desky z Břízy. Egger Eurospan EPdřevotřískové. Naše společnost je přímým dodavatelem překližky do České Republiky. Kompletní sortiment překližek, uvedený na naších stránkách, máme skladem v Praze.


Zajišťujeme dopravu překližky po celé České Republice. Zpracováváme plošný materiál na bázi dřeva, masiv, plast, kompaktní desky. Lamino dřevotřískovou desku vyfrézujeme do libovolného tvaru a následně olepíme ABS hranou tloušťky mm.


OSB desky , překližky, palubky - Maph s. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. Dřevotříska dýhovaná – Borovice, Dub, Buk, Wenge Dřevotříska surová – tloušťka 8mm až 38mm Foliované překližky hladké Bříza Foliované překližky protiskluzové Bříza Hobra HDF lakovaná HDF surová MDF desky – tl. Překližkové desky Překližka voděodolná foliovaná.


Cena závisí na velikosti steny. Pro nacenění nás neváhejte kontaktovat. Deskový materiál na dřevěné bázi (překližky, lamino desky , dřevotřísky) a jejich následná úprava, to je Dřevobis, s.

Dýhované a laťové desky. When you click on 'Request Password', you'll be sent an e-mail with instructions how to set up a new password. Pracovní desky a zástěny. Vícevrstvé překližkové desky na bázi dřeva jdou určené pro venkovní použití.


Nejčastěji se stavební překližky používají ve stavebnictví na bednící dílce a jako podlahy nákladních aut. PŘEKLIŽKA (tl. 8-mm), Cena: Kč, Lokalita: Liberec. Bezplatná fotografie: překližkové desky , růžičkami, horizontální, dřevo, obilí, texturu dřeva, textury, dřevěný, dřevo.


Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace Stahujte dokumenty pro snadnou montáž a využití produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky