středa 11. července 2018

Překapávač s časovačem

Pak si vyberte kávovar s časovačem , na kterém nastavíte čas, kdy má kávu připravit, a o zbytek se přístroj sám postará. Ochrana proti přehřátí – Bezpečnostní pojistka, díky které se kávovar nepřehřeje. Automatické vypnutí – Pokud nějakou dobu kávovar nepoužíváte, sám se vypne. Překapávače s časovačem na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Když vybíráte překapávač kávy, zkontrolujte si i jeho rozměry, aby se vám vešel na místo určení. Nezapomeňte ani na hmotnost. Pokud s přístrojem nebudete hýbat, klidně si vyberte stabilní kovový model. Unikátem je také automatické nastavení množství kávy – pro dosažení optimálního aroma, nebo volba spojená s takzvaným spařením.


Díky funkci jednoho poháru si můžete nechat překapat kávu přímo do šálku. Dokonalá teplota varu zabrání hořkosti a kyselosti v kávě. Nasávaná voda je před ohřátím filtrována přes vyměnitelný vodní filtr.

Můžete si pomocí něj navolit čas, kdy se má kávovar spustit. Večer tedy jednoduše naplníte filtr kávou a zásobník vodou, přičemž ráno se kávovar automaticky spustí a vás probudí vůně čerstvé překapávané kávy. Nezdržujte se ráno přípravou kávy, zkuste překapávač s časovačem. S tímto kávovarem s časovačem vás bude každé ráno čekat čerstvá káva. Moderní kávovar - překapávač - DOMO DO478K, s časovačem , modrý s časovačem , modrý.


Kompaktní překapávač s časovačem. Skleněná konvice o objemu l ze silného skla. Odnímatelný omyvatelný filtr na kávu. Kávovary, čajovary, espressa. Díky permanentnímu filtru není nutné používat papírové filtry.


Vodu před ohřátím filtruje vodní filtr. S kávovarem vybaveným časovačem již nikdy nebudete muset vstávat dříve, abyste si připravili čaj nebo kávu. Vysoce kvalitní kovové opláštění z broušeného nerezu.


Elektronické ovládání na LCD displeji. Moderní překapávač DOMO DO477K v růžové barvě je ideální k přípravě ranního čaje - večer si nastavíte časovač, vložíte sáček a ráno se probudíte k hotovému. Elegantní kávovar překapávač s časovačem s vyjímatelným permanentním filtrem s kovovou síťkou.

V balení také permanentní vyjímatelný filtr! Přístroj na přípravu filtrované kávy s kapacitou šálků, v designu Vintage s kovovým pláštěm. Digitální kávovar na překapávanou kávu s časovačem a LCD displejem.


Přístroj má funkční LCD display s časovačem , programovatelnými funkcemi, funkcí pozastavení a servírování, nastavením síly výsledné kávy jako i nastavení ohřívací plotny. Všechny tyto funkce dělají z kávovaru Vintage vynikajíci přístroj na plánovanou. Nabízíme axiální ventilátory s časovačem s možností montáže na stěnu i do stropu a ventilátory do potrubí s časovačem. Ukazatel hladiny pomocí průhledu a plováku. Automat na překapávanou kávu s integrovaným mlýnkemŠpičková technologie a stylový design pro milovníky kávy!


Prodám překapávač EKAM3s mlýnkem na kávu. Při přípravě kávy si zrnka sám čerstvě umele. Již se nevyrábí, ale na netu lze najít popis i recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky