středa 18. července 2018

Keramická mýdlenka

Keramická mýdlenka Wenko Marrakesh. Mýdlenka je držák tuhého mýdla. Dejte si práci a slaďte mýdlenky s ostatními koupelnovými doplňky. Vyberte si takovou mýdlenku, která nejvíce vystihne charakter interiéru vaší koupelny - bude hranatá, kulatá nebo rohová, drátěná či kombinovaná s mléčně zabarveným sklem?


Tato keramická mýdlenka je ideálním způsobem, jak prodloužit životnost vašeho mýdla.

Díky ní může mýdlo ze všech stran vyschnout a nedojde tak k jeho rozmáčení. Každý kus je originál, vytvořen ručně v chráněné dílně v Choryňském klášteře. Tato kombinace odvádí vodu pryč od mýdla a chrání ho před nechtěným promáčením.


Jednoduchá bílá mýdlenka s archaickým vzhledem a nenápadným černým šmouhováním. Díky dírkám může přebytečná voda odtékat a. Každá mýdlenka je originál, takže dvě stejné tu nenajdete. Velikostí odpovídají použití našich mýdel.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně vyjma odesílatele zboží. Na spodní straně jsou nožičky a mýdlenka má odtokové dírky. Díky zdobení a reliéfu a zároveň i prohnutému tvaru skvěle funguje - mýdlo nikdy nesedí ve vodní loužičce. Prostý design této řady v sobě skloubil nadčasový vzhle spolu s funkčností každého výrobku.


Rozměry mýdlenky x cm. Souhlasím Tato webová stránka používá cookies K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Hodnocení produktu: 1 (). Toto luxusní francouzské přírodní mýdlo z Marseille má sladkou vůni květů růže. Plastové, drátěné, kamenné mýdlenky.


Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií. Originální keramická mýdlenka na čtyřech nožičkách s dírkami pro odtékání vody a pěny. Vhodná jako designový doplněk do Vaší koupelny na umyvadlo či na vanu.


Nádherná keramická mýdlenka z chráněné dílny Arkádie v Teplicích s motivem vážky. Ručně vyrobená a malovaná keramická mýdlenka , která zkrášlí koupelnu.

Le Chatelard keramická mýdlenka s mýdlem levandule 1g. Mezi jednotlivými použitími je mýdlu nejlépe v suchu. Patnáct, dvacet nebo dvěstě let? Porozhlédněte se, jak se žilo v dobách dávno minulých, a nechte se inpirovat. Vaše koupelna pak může být s Ladou jako z pohádky.


Skladem, ihned k odběru ks. Extrémně vizuálně nápadný produkt s nabídky populární německé firmy WENKO, s řady elegantních doplňků pro koupelny Polaris. Každý, kdo používá tradiční mýdla, řeší problém, kam ho položit. Potřeba mýdlenky kterou proteče voda a mýdlo se nerozpouští je jasná. Pro ty co nechtějí rezignovat ani v těchto detailech.


Spojení jednoduchosti s čistými liniemi a tvary přesně vystihuje sérii koupelnových doplňků BORMO. BORMO nabízí prostředí plné harmonie a jednoduchosti, které z vaší koupelny vykouzlí místo, kde se budete cítit báječně a kde je ralaxace zaručena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky