pondělí 30. července 2018

Vojenská vlněná deka

Jak už je známo, vlna hřeje i když je mokrá a má výborné. Deka vojenská vlněná 2x 150cm Polsko. Vlněná deka používaná polskou armádou. Vzhledem k enormnímu nárůstu počtu objednávek ochranných masek a příslušenství prosíme zákazníky o strpení. Snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji,ale některé objednávky mohou být zpožděné.


Dobový dokumentární snímek, dnes trezorový dokument o ČSLA. Sejde z očí, sejde z mysli. Jednoduchá vlněná vojenská deka šedé barvy, je ze dvou stran červeně zapošitá. Rozměry deky jsou 2x 1cm. Deka je z z vlny a tvoří umělé vlákno.


Fleecová deka Barva se nachází na vrchní straně deky. Spodní strana je čistě bílá. Nabízíme ji ve dvou velikostech a to 150x120cm nebo 190x140cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vlněné přikrývky jsou náš ikonický produkt, který dokonale nahradí vaši starou peřinu, deku či přikrývku z dutých vláken. Všechny naše přikrývky jsou celoroční a vyspíte se pod nimi krásně, od jara do zimy. Originální vlněná deka české armády.


Jemná, ale zároveň tlustá vlněná deka s kvalitně vyčesaným vlasem, takže kouše jen minimálně. Nejlevnější e-shop Armyprodej. Zboží za akční ceny, slevy.


Nová, nepoužítá (nejedná se o originální armádní zboží). Nové nebo použité zboží ze skladových přebytků české armády. Neplaťte víc než musíte a nakupujte z army výprodeje.


MArmy shop Praha – eshop s nejširší nabídkou. Deka ŠVÝCARSKÁ vlněná 2x 1HNĚDÁ. Nová deka vyrobena pro švýcarskou armádu. AKTUALITY NA VÁŠ EMAIL Informace o slevách a novinkách ze světa outdoor a military.


Vojenská vlněná deka

Už nemusíte hledat slevy. US Gray 200gr, SPACÍ PYTLE - KARIMATKY - STANY - ŽIDLE, Army-vyprodej. Vojenská deka vlněná orig. Datace: osídlování Severní Ameriky. Jugoslávská vlněná deka - oliv - armádní originální vlněná deka - jedná se o velmi pevnou a teplou deku vhodnou především do náročných podmínek - deky jsou z armádních skladových přebytků bývalé jugoslávské armády - deky jsou použité, ale ve vyborném stavu.


Prošívaná, chlupatá deka Xavi 130x160cm modro-zelená. Unique Living - hřejivý pléd Larsson, zelený 150. Vzdušná vlákna mají dobré izolační vlastnosti ( vhodná na zem jako podložka ) a navíc i po delší době používání deka vypadá skoro jako nová.


Vojenská vlněná deka

Vlna, jako přírodní materiál, pomáhá regulovat teplotu lidského těla a tím přispívá k udržení dítěte v kočárku v teple a pohodlí. Díky kvalitnímu zpracování tohoto jemného materiálu je možné jej prát v. Po obvodě jej lze pomocí zipu zcela rozepnout, rozložit a získat tak pokrývku k zakrytí i dvou osob. Výhodou je nesporně i kapuce sloužící k ochraně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky