pátek 13. července 2018

Mikrovlnná trouba concept

Je vybavená dětskou pojistkou, která zablokuje t. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Obzvláště pak oceníte praktickou úpravu nerezu proti otiskům prstů a dětskou pojistku. Důvody, proč se rozhodnout právě pro. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.


Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Trouba je v černo-nerezovém zpracování, nabízí mikrovlnný ohřev a gril pro ohřívání nebo přípravu pokrmů. Pomocí intuitivního ovládání a displeje je ovládání velice snadné a přehledné. S pomocí kombinace funkcí grilování a mikrovlnný ohřev zvládnete připravit.


Takto jim bude zabráněno nechtěně spustit mikrovlnnou troubu bez vašeho vědomí. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Mikrovlnná trouba concept

Vyberte si ze šesti úrovní mikrovlnného výkonu, abyste dosáhli skutečně vynikajících výsledků. Bezpečnost na prvním místě. Velký vnitřní objem l pojme bez problémů i větší kusy potravin. Její používání zvládnou i ti menší členové díky opravdu snadnému a intuitivnímu ovládání.


Dopřeje vám tak křupavé dobroty na různé příležitosti. Mikrovlny pracují s maximálním výkonem 800W. K dispozici máte přednastavených programů. Bez problémů zvládne zastoupit místo jak mikrovlnné, tak i horkovzdušné trouby.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje. Volit můžete celkem mezi stupni výkonu.


Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba. Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL524MSv černém provedení se skleněnými dvířky.


Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Díky intuitivnímu elektronickému ovládání zvládnou její obsluhu jak vaše děti, tak i babička či dědeček. Pořiďte si mikrovlnnou troubu Concept vhodnou pro celou Vaši rodinu včetně těch nejmenších členů.


Vzhledem k velkému vnitřnímu objemu nemusíte přemýšlet o tom, které jídlo na. To vše poskytuje kombinovaná horkovzdušná trouba s mikrovlnným vařením české značky CONCEPT. Můžete v ní péct, grilovat, ohřívat, vařit i rozmrazovat. Ideální pro ty z vás, kteří.


Mikrovlnná trouba concept

Vyniká snadným ovládáním a to pouhým dotykem prstu. Není nutné tuto trouba čistit pokaždé, když na ni sáhnete, protože nerezový materiál je speciálně upraven proti. Speciální povrchová úprava pro snížení viditelnosti otisku prstů.


Možnost kombinovat gril s mikrovlnným vařením. Větší bezpečnost zaručuje dětská pojistka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky