středa 25. července 2018

Keramický sud na zelí

Sud hrnec na zelí keramika zelák - 17l. Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech. Barva: Tmavě hnědá Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily.


Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l.

Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Sudy na zelí nabízíme také plastové, které jsou levnější a také lehčí oproti keramickým sudů, které jsou díky své hmotnosti velmi stabilní. Dále mimo sudy nabízíme také kruhadla nebo sáčky do sudů na zelí.


Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Tento sud zasíláme pouze pomocí přepravní společnosti PPL.


Nakládání masa,to je celá věda. A právě k tomu slouží náš keramický soudek o objemu 5litrů,i se zátěží.

Protože maso musí být zatížené,a potopené v láku. Můj přítel řezník,tvrdí,že není dobré nakládat maso do sudu,ve kterém před tím kvasilo třeba zelí. A i my jsme měly dotazy,zda lze nakládat do kvašáku. A tak jsme i my soudky rozdělily a máme. Zelák o objemu litrů včetně víka.


Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek. Díky víku uchováte doma naložené pokrmy jako jsou kvašáky či zelí izolované od vnějšího prostředí. Sud na zelí keramický vhodný na nakládání zelí , masa, kvašených okurek apod.


Když jsem byla ještě malá Čubička, mívali jsme doma vždycky jednou ročně obrovský keramický sud na kvašení zelí , ve kterém mamka připravovala poctivé domácí kysané zelí. Ten smrádek, co se z něj šinul, byl… charakteristický pro dobré domácí zelíčko, nicméně člověk v místnosti se soudkem nemusel trávit. Popis - vysoce kvalitní keramický sud 1. Nabízím k prodeji keramický sud na zelí cca litrů.


Kompostéry a minipareniská Pískoviště Udírny Zahradní domky Skleníky. Kolečka, vozíky, přepravky.

Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Objel Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. U daného hrnce na zelí je možnost výběru z. Hrnce,sádláky na sádlo,maso,škvarky, nesmí chybět v žádné domácnosti. Hrnce na na kvašenou zeleninu,pickles, sudy na zelí nádoba na utopence a kvašené okurky. Zboží vozíme pouze přepravcem Toptrans kde je jistota doručení zásilky v. Hlavní město Praha, cena 499Kč, od Dr.


Vnitřní průměr je cm. Víko má vodní uzávěr proti vyschnutí (plesnivěví) Cena 4kč Přeprava autem -přece jenom něco. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Objel Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí.


Tradičný keramický sud na kapustu firmy Šamotka s dlhoročnou tradíciou. Farba súdku sa môže mierne líšiť, závisí od dĺžky vypaľovania v peci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky