pondělí 9. července 2018

Savo original složení

Ideální pro čištění a dezinfekci podlah, obkladů, sanitární keramiky, nábytku, dlažeb, kuchyňského a hygienického náčiní. SAVO ORIGINAL Univerzální dezinfekční přípravek. Koncentrovaný kapalný dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru. Určen pro dezinfekci ploch, povrchůa předmětů. Dezinfekce pitné vody a vody v bazénech.


Velmi dobrá biologická odbouratelnost. Odstraňuje nepříjemné pachy. Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně slo.


Méně než bělicí činidla na bázi chloru (chlornan sodný). Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Pri manipulácii a skladovaní je nutné dodržiavať podmienky manipulácie uvedené v karte bezpečnostných údajov.


Je vhodný i pro dezinfekci pitné vody. Savo dezinfikuje vodu a ostatní povrchy. Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové. ODDÍL 4: Pokyny pro první pomoc 4. Rozsah koncentrace není vyjádřením možnosti odchylky ve složení této formulace, ale je použitý z důvodu utajení přesného složení , které považujeme za chráněnou informaci. Jeho použití je všestranné.


Spolehlivě odstraní nebezpečné viry a bakterie, které zamořují povrchy ve vaší domácnosti a vodu ve studních a bazénech. Savo Original 1l - klasický produkt na dezinfekci vody a povrchů a další použití. Tekutý přípravek s bělícím účinkem. Nepoužívejte na kovové a smaltové povrchy, tkaninu, kůži, dřevo, gumu.


Složení : chlornan sodný, hydroxid sodný. Při déletrvajících teplotách vzduchu nad °C a trvalém slunečním svitu je vhodné aplikovat udržovací dávku denně. Alkalický univerzální čisticí přípravek šetrný k materiálům, se speciálními látkami rozpouštějícími tuky a zašlou mastnou špínu Obsahuje Antibakteriální přísadu, příjemně vonívýrazná vůně. Savo řeší téměř každý problém v domácnosti od dezinfekce vody a povrchů, dezinfekce vody ve studních.


Vhodné i pro dezinfekci vody v bazénech. Ideální na podlahy, kuchyně, sanitární předměty a sanitární keramiku, ale také dětské hračky a další omyvatelné povrchy v domácnosti. Vyniká mimoriadne vysokú čistotou, dlhu záručný lehotou a unikátny ekologickú hodnotou, pre ktorú je schválený i pre dezinfekciu vody v bazénech a akoby jediný i pre pitnú vodu vo studních. Spoľahlivo likviduje baktérie, vírusy, riasy a huby.


Objem balenia litrov. SAVO Koupelna jednoduše navrátí lesk a čistotu vaší koupelně. Její lehké složení s příjemnou vůní zbaví vaši koupelnu vodního kamene, zbytků mýdla a jiných nečistot na keramických plochách (např. vany, umývadla, obkládačky) i na vodovodních bateriích. Savo Koupelna jednoduše navrátí lesk a čistotu vaší koupelně.


SAVO Original dezinfekční prostředek L. Chlornan sodný sa vo vode rozloží na. SAVO : řeší téměř každý problém v domácnosti. Už desítky let se Savo stará o čistotu našich domácností. Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid. Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou.


Zjistili jste, že má jiné složení ? Pomozte nám aktualizovat největší databázi potravin přes návrh změny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky