pondělí 9. července 2018

Nůžky na kuře

Kuchyňské nůžky vynikající k porcování drůbeže –kůže, masa i kostí. Vhodné též k louskání ořechů. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno bezpečnostní pojistkou. Skvělé jak pro profesionální kuchyni, tak pro domácí použití.


Speciálně tvarované čepele z prvotřídní nožířské oceli, mikrozoubky na syrovou kůži, vybrání naostřené pro krácení silných kosti.

A k tomu komfortní protiskluzová rukojeť a. AZZA – masivní nůžky na drůbež se speciálně tvarovaným a broušeným multifunkčním ostřím vynikající pro snadné porcování kůže, hluboce mraženého masa i silných drůbežích kostí. Kitchen Line je kombinací dobré kvality s vynikajícími funkčními vlastnostmi a dobrou cenou. Tyto nůžky jsou doporučeny pro profesioná. Popis: Prodám plně funkční nůžky na kuře apod.


V běžné výbavě postačí universální kuchyňské nůžky , ale vyrábí se i další druhy pro různé použití – nůžky na drůbež, nůžky na bylinky nebo nůžky na krevety. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.

Nůžky pro práce v kuchyni musí být. Kuře vyndejte z lázně – bude od vína nafialovělé – a víno slijte. Zeleninu v něm už nebudete potřebovat, kuřeti předala v marinádě za tu dobu všechno, co mohla. Rozehřejte si pánev a na ní lžíce přepuštěného másla a všechny kuřecí kousky na ní opečte ze všech stran dozlatova. Bude to trvat tak 2–minuty z. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie NŮŽKY NA DRŮBEŽ.


Inzerát Prodám nůžky na kuře , I. Plzeň-město, cena 200Kč, od pa82vel na Sbazar. K předání osobnímu v Plzni. Zabalení, odvoz na poštu a odeslání možno(9-). Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vertikální gril na kuře stačí zapojit do zásuvky, pak už zbývá jen nastavit požadovanou teplotu, napíchnout maso a můžete se těšit na perfektní pokrm. Elektrický rotační gril na kuře , gyros či kebab se hodí nejen do domácností, ale ve větší velikosti také pro rychlá občerstvení, catering, restaurace či bistra. Zajišťovací mechanismus zajišťuje nůžky tak, aby mohly být používány ještě efektivněji. Jednoduché porcování jakékoli drůbeže.


Usnadní porcování syrové, pečené i grilované drůbeže.

Spolehlivě stříhají kůži, maso i kosti. Praktický uzamykací systém je ovládatelný jednou rukou - pouze stisknete tlačítko. Henckels z té nejkvalitnější nerezové oceli a rukojeťmi z tvrzené černé syntetiky s pojistkou proti otevření. Vysoce ostré čepele a drtič kostí pro snadné používání.


Unikátní kuchyňské nůžky jsou určeny na snadné krájení a stříhání. Takto ušetříte čas a námahu při čištění a úklidu více spotřebičů. Porcování kuřete na čtvrtiny.


Zvládnete-li kuře vykostit, pak pro vás porcování celých kuřat bude hračkou. Opět se vám bude hodit velký nůž s širokou čepelí. Určitě ale nebudete potřebovat nůžky na kuře , těmi se totiž syrové kuře nikdy neporcuje, jsou určeny primárně na dělení celého upečeného kuřete.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky