čtvrtek 5. července 2018

Nerezové hrnky

Ekologické bambusové hrnky s praktickým uzavíráním pro ranní kávu nebo odpolední čaj. Cestovní bambusové hrnky plně nahrazují kelímky a jsou důkazem, že i ekologický výrobek dokáže krásným módním doplňkem. Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky. Mentolově zelený hrnek z nerezové oceli Premier Housewares Stay Awesome, 3ml.


GILDE Set na čaj Wild Flowers. Připravíme Vám gravuru na Vaše přání (text, obrázek) nebo si můžete vybrat z nabídky jednotlivých provedení. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naleznete u nás opravdu celou řadu různých typů hrnků a hrnečků v různých velikostech, které zpříjemní vaši ranní kávu či čaj.


Nerezové hrnky

Kromě klasických keramických hrníčku nabízíme i nerezové , smaltované či plastové hrnky , které se hodí například na výlety do přírody či dovolené v kempu. V nabídce najdete nerez hrnky jednoplášťové i dvouplášťové - termoizolační, které drží déle teplotu nápoje. Bílý hrníček na espresso s tmavě modrým okrajem, objem 1ml od firmy Stalgast, patří do retro kolekce smaltovaného nádobí.


Kolekce přímo navozuje atmosféru z kultovního filmu „Medvídek“ a baru Apis, odráží charakter těchto dob jednoduchým, ale moderním způsobem. Vybíráte nerezové hrnky ? Prohlédněte si bohatou nabídku oblíbených značek v e-shopu FORLIVING. Luxusní produkty nerez Odebrat vše. Všechno nabízené zboží máme skladem. Nerezové luxusní hrnky.


Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Naše nerezové hrnky jsou lehké ale velice odolné. Můžete si je nechat označit obrázkem, textem, logem či podpisem.


Hrnek ozančený pískováním je vhodný dárek pro všechny kdo chodí do přírody, na tůry, pro rybáře a nebo také do dílny. Pomáhají Vám šetřit přírodu, pije se z nich pohodlněji, než z měkkého plastu a ještě k tomu jsou daleko stylovější. Jsou dostatečně odolné proti mechanickému poškození. Skvěle se hodí do přírody na vandry i pro vodáky. Velmi dobře drží teplotu a přitom nepálí.


Army povlaky na polštářky. Moto povlaky na polštářky. Auto povlaky na polštářky. Sportovní povlaky na polštářky. Berlingerhaus Stojan na hrnky Metallic Red Passion Collection.


Stojan na hrníčky v metalicky červeném odstínu vám elegantním způsobem pomůže uskladnit vaše oblíbené hrníčky v kuchyni. EQUA – praktické, designové nerezové termo lahve z klekce SMART. Lahve Equa jsou určeny pro opakované použití a můžete je používat pro studené i teplé nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky