pátek 6. července 2018

Lansky brousek

Lansky brousek

Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky. Je to jednoduchý pomocník. For centers that collect only the. Veškeré vybavení je uloženo do praktického kufříku, který usnadní manipulaci a přenášení výbavy. Pomocí sady profesionálně nabrousíte jakýkoli nůž.


Protahovací kapesní brousek C-Sharp Lansky. Tehdy přišel nápad vytvořit obdobný protahovací brousek , stejně praktický a kompaktní, jen celokeramický. Hrubost 2SKU LDHMD Výrobce Lansky. It has gained worldwide recognition for being the choice location to buy clothes for musicians including Roy Orbison, Isaac Hayes, and Elvis Presley.


Zaoblené brusné kameny - set. Sada kusů SKU HRSET Výrobce Lansky. Jedná se o protahovací brousek se brusnými mechanismy v jednom pevném kovovém těle. Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti si ho můžete vzít kamkoliv, nebo ho mít vždy po ruce. Kuželovitý tvar brousku na zubaté ostří zaručuje možnost vlézt se do většiny zubů.


Lansky brousek

The original and still the best knife sharpening system you can buy. The sharpening stones come with the knife clamp, the guide rods, honing oil and instructions all in its own case. Ruční brousek na nože a nůžky. Pod tímto pojmem si můžeme představit různé věci.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Materiál: Keramika Dvoustupňový Crock Stick brousek. K dispozici jsou dva úhly broušení - stupňů a stupňů.


Lansky brousek

Snadné uskladnění v kuchyňské zásuvce. Brousek se skládá z polymerové základny s protiskluzovým. První protahovací segment je vyroben z velmi tvrdého karbidu a slouží pro rychlé agresivní broušení. Druhý protahovací segment je tvořen keramickými tyčinkami, které brousí jemněji a dohlazují ostří.


The ultimate in portability and versatility: just clip the carabiner on your keychain or pack and you’re ready to hit the open road or the dusty trail. Výrobce nabízí sedm druhů sa které se liší materiálem kamenů a jejich počtem. Vynikající univerzální kapesní brousek od renomované firmy Lansky. Tento brousek nabízí čtyři úhly a to 17°, 20°, 25° a 30°. Navíc brousek disponuje keramickou tyčkou, která se používá na závěrečné vyhazení ostří a na broušení zoubků.


Sharpens serrated and standard edge knife blades, multi-tools, fish hooks, axes, etc. Nejmenší a nejvšestrannější multifunkční brousek nožů. Situace kolem koronaviru aktuálně v magazínu. QuadSharp je první pomocí v terénu pro úpravy a opravy ostří nožů. O nás Slevy a výhody Magazín Kontakty.


Pro hrubé broušení jsou segmenty z karbidu, slouží pro hrubé broušení. Pro jemné broušení jsou keramické segmenty, brousí jeměji. Keramická tyčka je určená na leštění, je profilovaná dají se s ní brousit i zubaté čepele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky