úterý 3. července 2018

Silikonové banky

Silikonové banky

Silikónové masážne banky. Masážne silikónové banky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z lékařského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek. Naneste na kožu masážny prostriedok – krém, gél alebo olej.


Silikonové banky

Stlačte banku v strede prstami, vytlačte z nej vzduch. Priložte stlačenú banku na vybrané miesto na tele, dbajte, aby bol celý okraj banky v kontakte s kožou. Banka vytvoreným podtlakom nasaje kožu a podkožné tkanivo. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.


U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Vákuové masážne banky (sada kusov) Obj. Sú v kvalitnom a odolnom prevedení. Vhodné na klasické bankovanie celého tela.


Bankovanie je tradičná a účinná liečebná metóda. Využíva sa hlavne pri bolestiach svalov, ochoreniach krvného obehu, migréne, detoxikácii organizmu a mnohých iných problémoch. U nás nájdete masívne sklenené banky , plastové banky aj silikónové masážne banky , ktoré sú vhodné pre masérov ale aj domáce bankovanie. Masážní baňky z lékařského silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). Najdete u nás všechny možné druhy baněk.


Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Dále si můžete vybrat sady plastových baněk s pumpičkou. Dôležité je držať banku zásunným koncom na koži na jednom mieste a okamžite vykonávať jemný pohyb. Výsledkom masáže je pevnejšia a hladšia.


Silikonové banky

Nejpopulárnější silikonové baňky z lékařského silikonu nabízíme v různých velikostech a barvách. Blahodárně působí při bolestech svalů, zad a problémech s krevním tlakem. Pokožka je tak pevnejšia a pružnejšia. Priehľadné masážne silikónové banky sú vyrobené z kvalitného potravinárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. A pro lidičky, kteří se dotazují na metodu baňkování BAGUAN, tak tento název je v překladu baňkování tzn.


Dopřejte pokožce vitalitu a dejte sbohem celulitidě se silikonovými baňkami od Renovality. Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování. Sada obsahuje kusy baniek z farmaceutického silikónu, v štyroch rozmeroch. Banky sú vyrobené z kvalitného silikónu od výrobcu WelCare. Sú vhodné na bankovú masáž.


Doprajte pokožke vitalitu a dajte zbohom celulitíde so silikónovými bankami od Renovality. Sú z odolného silikónu a zabalené v textilnom vrecúšku pre pohodlnejšie skladovanie. Masážne banky je vhodné používať ako prevenciu nachladnutia a pri zápalových.


Máme pro Vás masážní baňky ze Borosilikátového skla české výroby, výborné na použití jednoduché silikonové baňky anebo také sady plastových baněk. Vakuové banky – pomocník při hubnutí pro ty, kteří si chtějí udržet krásu pokožky, zlepšuje její pružnost, aby lepší trávení. Které mají tažnost a úzký vakua nastavení silikonové bank pro hubnutí se hodí pro jemné břišní oblasti. Po sprchování, čištění křoviny používající aplikaci na kůži.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sanomed silikonové baňky masážní ve lněném pytlíku S M,L a XL fialové ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky