úterý 10. července 2018

Hluboký plech na pečení

Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Delícia plech pečící hluboký 40x28cm. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.


Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Speciální povrch zabraňuje připalování. Pečící plech antiadhezní povlak, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky 28-bez DPH 23-Koupit. Můžete mít ihned na prodejnách. TESCOMA plech na pečení hluboký DELÍCIA 31xcm.


Pečicí plech Sabichi Oven, 2x cm. Detail produktu Do obchodu. Hlubobý pečící plech s. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Hluboký plech na pečení

Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Smaltovaný plech na pečení , rozměry, 38x31x4cm. Máme je v různých velikostech, všechny jsou z kvalitních a snadno udržovatelných materiálů.


Bez plechu se při pečení neodejdete. Při výběru je nutné brát v úvahu. Plech smaltovaný hluboký. S plechem na pečení masa a moučných jídel navíc máte vždy jistotu, že budete připraveni na jakékoli vaření pro rodinu a přátele. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Materiál: karbonová ocel. Pekáč doporučujeme mýt pouze. Příslušenství k troubám. Doporučená prodejní cena 3Kč. Více informací Zpět na skupinu Trouby a sporáky.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tato nádoba se vyrábí v mnoha velikostech a podobách. Praktický pro převoz jídla je plech na pečení s plastovým víkem a uchy.


Existují i speciální plechy pro pečení pizzy či muffinů. Důležitý je nepřilnavý povrch a praktická údržba plechu. Na výběr jsou mělké i hluboké plechy. Tato sdělení mohou být předávána různými kanály: e-mailem, telefonicky, prostřednictvím SMS, poštou nebo na sociálních sítích.


Chtěli bychom vám poskytnout co nejlepší zážitky, a proto jsou vám tato sdělení na základě shromážděných údajů a vašich preferencí přizpůsobována na míru. Jsou vhodné i na rozpékání mražených polotovarů. Opatřen vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování. Vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Opatřeno plastovým poklopem, poklop nelze použít při pečení v troubě ani pokud je plech horký.


Masivní a odolný plech s prvotřídním antiadhezním povlakem proti připalování a širokými úchyty. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky