středa 4. července 2018

Kucharska pinzeta

Vynikajúca ako klasická pinzeta , široké kliešte aj varecha, vhodná aj pre riad s antiadhéznym povrchom, ktorý nepoškodí. Možno ste si všimli, že medzi kuchármi je nová móda, kuchárska pinzeta. Dávnejšie som podobnú dostal, ale na chuť som jej prišiel až teraz. Medzičasom začali predávať pinzety ako špecializované kuchárske náradie, ale stále si môžete si kúpiť aj klasickú anatomickú.


Dĺžka 25cm stojí iba 60€. Kuchařská pinzeta je vhodná především k obracení masa, ale také s ní jednoduše vytáhnete kousky masa, zeleniny apod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pinzeta 0popis: Nerezová pinzeta na ryby KAI. Japonská společnost KAI se svojí tradicí výroby představuje velmi progresivní trend lehkých, velmi ostrých s vysoce ergonomickým tvarem a jednoduchou údržbou, moderních kuchyňských nožů, opřenou jak o známou japonskou „hi-technology“, výzkumem a špičkovou kontrolou.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kuchynská pinzeta so silikónovým zakončením PRESTO. Video € (vrátane DPH) Na sklade Kúpiť.


Snadno s ní otočíte nebo vyjmete i ty nejkřehčí potraviny, jako jsou například mořské plody - garnáti, krevety či korýši. Při otáčení masa se vyhnete nežádoucímu propíchnutí, které by vás připravilo o lahodnou šťávu. Pri varení a grilovaní by sa vám iste hodili tri páry rúk.


Presto z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Stačí len vymeniť zakončenie z kvalitného žiaruvzdorného nylonu a získate kuchynskou pinzetu, široké kliešte alebo varešku. Vďaka odnímateľnému zakončeniu je. Kuchárska pinzeta je vynikajúci nástroj na obracanie mäs. Pinzetu je možné použiť aj pri aranžovaní.


Kč, od výrobce NEUBING, s. Grilovací nářadí) Hodnocení produktu: (). Pri otáčaní mäsa sa vyhnete nežiadúcemu prepichnutiu, ktoré by vás pripravilo o lahodnú šťavu. Pomocou pinzety z grilovanej ryby ľahko vyberiete aj tú najmenšiu kosť. Kuchárske pinzety od francúzskej spoločnosti de Buyer slúžia na presnú manipuláciu s potravinami - od najmenších, ako sú bylinky, zrniečka, klíčky alebo kvety, až po potraviny väčších rozmerov napr.


U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Praktický pomocník do každé kuchyně, který je vhodný i na antiadhézní povrchy. Díky praktickému očku na zavěšení můžete mít pinzetu vždy po ruce.


Obracecí pinzeta z nerezu 2. Univerzální pomocník z nerezu. Výborný pomocník pro řezání, přenášení i podávání pizzy, nebo koláčů, atd. Pomáhá při porcování těsta, zhrnování zeleniny a dalších ingrediencí při přípravě pokrmů. Vhodné do myčky nádobí.


Kuchařskou pinzetu využijete při smažení nebo jiné úpravě potravin na pánvi, kdy můžete kousky pokrmu snadno obracet a manipulovat s nimi. Zboží zařazeno v kategoriích. Tescoma Multifunkční kuchařská pinzeta PRESTO Při vaření a grilování by se vám jistě hodily tři páry rukou… nebo unikátní multifunkční kuchařská pinzeta vamp;nbsp;zamp;nbsp;kvalitní nerezavějící oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky