úterý 24. července 2018

Styčníková deska

Styčníková deska

Zalisováním do dřevěné fošny se vytváří pevný, nenosný a. Styčníková deska – co to je. Prodej styčníkových desek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data. Z ocelové desky jsou vyraženy kolmo stojící trny.


Ty jsou strojově lisovány do trámových spojů a nahrazují lepení či hřebíky. Použití: Díky svým krátkým koncům jsou ideální na spojování tenkých elementů při zachování vysokých pevnostních parametrů. Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje. Jméno a příjmení, e-mailová adresa. Osobní údaje za účelem zasílání obchodních sdělení používáme pro zasílání informací o nových produktech, slevách a cenových akcí.


Navíc styčníkové desky za trvale nejnižší ceny. Tento web využívá cookies pro Vaši poh. Používá se plech různé tloušťky a složení. Tesařské kování - materiály pro spojování tesařských konstrukcí, k vytváření pergol, zahradních domků atd.


Styčníková deska

Zde na internetovém obchodě jsou uvedené nejčastější rozměry,které se používají a jsou držené skladem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. K čemu slouží styčníková deska ? Jak styčníkovou desku poznáme? Typické pro styčníkvou desku je, že je vyrobena z plechu, má v sobě díry a tyčí z ní trny. Ty slouží ke spojení oboustranných jednotlivých přířezu.


Vyrábí se v rozměrové řadě dle katalogového listu. Kompletní výpočet konstrukcí včetně návrhu jednotlivých spojů řeší program TRUSSod společnosti Fine spol. Není možné je používat jako nosný spoj dřevěných příhradových a dalších tesařských konstrukcí. Své uplatnění nacházejí na pomocné rámy, bednění, obaly, protištěpné spony a jiné. Nejčastěji se desky používají u příhradových střešních konstrukcí, u kterých umožňují.


Nejpoužívanější styčníková deska. Je vhodná nejen pro střešní či bednící vazníky, ale také pro konstrukce obalů a beden. Lisovatelná stolovými lisy, C-lisy i válcovacím lisem.


Tato styčníková deska není nosný prvek. Děrovaná styčníková deska slouží převážně ke spojování dřevěných konstrukní. Je to železná, žárově zinkovaná deska s hřebíkovými otvory. Pokud stavíte krov či se chystáte na stavbu altánu či přístřešku, neměl by Vám tento spojovací prvek chybět ve výbavě.


V naší nabídce je opravdu široká škála. Spojovací deska Spojovací desky nejčastěji používáme pro spojování rozebíratelných dřevěných venkovních konstrukcí jako dětské hřiště, altánky nebo přístřešky. Mají pozinkovaný povrch, a proto dobře odolávají venkovním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky