úterý 24. července 2018

Topne teleso 12v

Free Shipping Available. Samoregulační vodotěsné ponorné topné těleso pro ohřev vody a jiných kapalin. Informační sloupec Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat,že ode dne 16.


Díky širší nabídce, vyberete požadované topné těleso podle tvaru a rozměru vyhřívaného objektu. Bezpečné napájení 12V z baterie nebo.

Hlavní výhodou tohoto topného kabelu je bezpečné napájení 12V z baterie nebo napáječem ze sítě (není součástí balení). Integrovaný elektronický termostat automaticky spíná topné těleso při poklesu teploty v. Vhodné pro 3D tiskárny jako např. Topné tělísko používané v hotendech k zahřívání trysky.


Reprap, Rebel, Rebelix, Průša, Delta, Anet a další. Příkon Wattů při napětí Voltů. Elektrické topné těleso není ponorné ale keramické, suché, zasunuté do ocelové jímky.

Tím, že nádoba ohřívače vody i jímka je vyrobena z jednoho druhu materi. Material: Aluminum, stainless steel and brass. Cartridge heater: 12V 40W. Throat Tube: Mx 30mm Suitable for filaments of diameter: 75. V tomto kompletu zajišťují vyhřívání dvě vodotěsné samolepící ohebné topné folie.


Plný topný výkon je 72W při napětí 12V. Cena Kč bez DPH Kč vč. DPH EUR bez DPH EUR vč. Ještě lepší a komfortnější stavebnice plná vylepšen. Tento typ patří mezi nejpoužívanější jednak svou velikostí ale také výkonem.


Najdete jej třeba v základní sestavě Anet nebo také ve verzi E3D V6. Je tedy přímou náhradou v těchto extruderech, použít se však dá i ve vlastních sestavách kde poskytne dostatečný výkon k rozehřátí heater bloku na vysoké teploty. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Eshop nadále přijímá objednávky a budeme je odesílat bez zbytečného odkladu. Pobočka v Brně je uzavřená pro veřejnost. Dočasně je pozastavena možnost platby dobírkou (pro nemožnost platit v hotovosti u kurýrů a špatné dostupnosti platebních terminálů ve výdejních místech Zásilkovny). Výrobky prodávané na tomto webu nejsou samostatně funkčním celkem.


Jedná se o komponenty, které vyžadují odbornou montáž. Vzhledem k neustálému vývoji elektronických modulů se může stát, že dodaný modul se bude mírně fyzicky lišit (barvou tištěného spoje, rozmístěním součástek a pinů) od fotky na e-shopu. V není součástí balení. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


AKCE doprava po ČR již od Kč, ZDARMA při nákupu nad. Auto - Topne teleso bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Délka přívodního kabelu je metr. Praktický termostat s jednoduchým upevněním na zeď, panel či DIN lištu. Návody Datasheety Heureka.


Kč s DPH 1Kč bez DPH. Keramické topné těleso se používá pro zahřívání hotendu na 3D tiskárnách projektu RepRap. Zásielka obsahuje: x 3D ovládač RAMPS 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky