čtvrtek 9. března 2017

Strouhací robot

Kuchyňský robot na strouhání vám ušetří spoustu času například při strouhání brambor nebo zeleniny. Při výběru robota na strouhání sledujte, jaké všechny strouhací nástavce obsahuje, abyste mohli strouhat všechny suroviny, které potřebujete. Tento praktický a užitečný kuchyňský elektrický robot vám zpříjemní přípravu pokrmů a práci v kuchyni.


Jednoduše s pomocí nástavců můžete krájet či strouhat. Our bot shoul therefore, end up with a Str between 0.

And then, finally, we need to get a Reynolds number in the range for a large living flying. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Jenom mi připadá odvážné nazývat jemný strouhací kotouč jemným. Jemný strouhací kotouč vypadá jinak – viz druhý strouhač se strouhacími disky, který se u robotů Gratus bohužel objevil až poté, co jsem jej koupil. Přimlouvám se o doplnění nabídky strouhacích kuželů o opravdu jemný.


Díky plynulé regulaci otáček můžete zvolit rychlost a intenzitu zpracování surovin, funkce PULSE vyvine maximální otáčky. Vybírejte si Kuchyňské roboty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku.

Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Prodám tri málo používané strouhací a řezací disky pro roboty Kenwood Prospero.


Cena je za všechny disky. Prodávám více příslušenství na tento robot , v případě nákupu více položek jen jedno postovné. Mohu poslat jak přes Českou poštu (dražší, cca 1Kč), tak přes Zasilkovnu (cca Kč).


Připravte se na to, že jde o přístroj, který zabere hodně místa. Nejlevnějšího kuchyňského robota v dnešní době seženete za necelé dva tisíce. Sada obsahuje struhadlo na plátky, struhadlo na hrubé nudle, struhadlo na tenké nudličky, struhadlo na brambory,. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerc.


Robot pro hnětení, míchání, šlehání. V této skupině robotů doporučuji takový, který má systém planetárního mísení. Velkou výhodou jsou roboty, které mají metly do mísy vedeny shora (dá se s nimi dobře manipulovat).

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Pak je pro vás kuchyňský robot Gratus Storio vhodným společníkem do kuchyně.


Ke kuchyňskému robotu si pořiďte další výrobky z kolekce STORIO a vybavte si. Velké množství spotřebičů zabírá ve vaší kuchyni zbytečně moc místa? Nahraďte je jedním výkonným přístrojem a ušetřete místo i čas.


Tento multifunkční robot si poradí s hnětením těsta, krájením, mletím, strouháním či mixováním. Předností je velká hnětací mísa, rozmanité příslušenství a snadné a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky