pátek 24. března 2017

Jídelní sada pro děti

Thermobaby první jídelní sada je ideální na jídlo pro děti. Sada obsahuje: talíř, misku, pohárek, vidličku, lžíci a zaoblený nůž. Děti budou milovat zábavné a módní kresby zvířátek.


Nechejte vaše dítko jíst jako dospělé. Petitcollage - Bambusová dětská jídelní sada World. Dětem bude z veselého nádobí chutnat a jídlo je bude bavit!

Jídelní set obsahuje kelímek, misku, talíř. Keramická jídelní sada pro každodenní stolování vašich dětí. Hezký barevný motiv slona zaujme vaše děti.


Nádobí lze používat do mikrovlnné trouby a do myčky na nádobí. Balení obsahuje talířek, misku a hrneček. To, že je to český výrobek, jen potvrzuje jeho kvalitu!


Inspirace jako praktický dáreček, ze kterého bude dětem opravdu chutnat. Kelímky, lahvičky, talíře, lžičky, vidličky, to vše můžete najít v široké nabídce sad mezi jídelními pomůckami pro nejmenší děti.

Každá sada je ve svém jedinečném designu sestavená z rozdílných jídelních prvků. Ať už se teprve vaše dítě polykat svá první sousta, nebo už je to vybíravý gurmán, je tu pro něho pestrá a veselá sada nádobí značky Zopa. Bambusová sada nádobí -nbsp;Cow s hravým motivem kravičky, je vyrobena z bambusových vláken a dalších přírodních materiálů. Vše v příjemné velikosti akorát pro dětské stolování. Sadu lze mýt v myčce nádobí, pro zachování sytosti barev však doporučujeme mýt ručně.


Vyberte si z jídelních sad různých velikostí v krásných designech. V této kategorii najdete mnoho praktických jídelních setů, které jsou vhodné pro dětičky od měsíců. Najdete mezi nimi startovací jídelní soupravy, dětské první sady, které obsahují talířek s víkem a lžičkou, mají snadno uchopitelný tvar, víko je zároveň krytem na dětskou lžičku, dětská lžička je s měkkou rukojetí.


Pro první pokusy o samostatné stolování je vhodné vybrat dětské nádobí z plastových či bambusových materiálů. Dětská jídelní sada obsahuje mělký talířek, misku na polévku, hrneček a lžičku. Materiál: melamin (nezávadný, atest brněnské zkušebny).


Vhodná pro děti od měsíců. Lze mýt v myčce nádobí, nedoporučuje se použití v MVT. Sada bambusového nádobí vyrobená z těch nejlepších materiálů. Velmi kvalitní jídelní sada pro děti s obrázkem oblíbených.


Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie DĚTSKÉ SETY. StarWarská porcelánová sada pro malé bojovníky.

VIA jídelní sada pro batolata. Kompletní specifikace Veselá jídelní sada byla vyvinuta ve spolupráci s poradcem na stravování. Pokaždé, když si vaše dítě vezme sousto z misky, miska začne svítit a hrát.


Jak vybrat bezpečné dětské nádobí. Výběr dětského nádobí pro nejmenší strávníky není v široké nabídce jednoduchý. Sada nádobí Lev, YUUNAA Barevné a krásné nádobí podněcuje u dětí chuť k jídlu.


Je pro ně radostí a těší se na každou další svačinu či obě kdy uvidí obrázek na dně mističky či talířku. Ekologická sada nádobí YUUNAA bude bavit děti i rodiče. Pro větší děti se vám také budou hodit menší misky, do kterých se vejde každá svačinka. Malé děti bývají hodně neposedné, a proto je potřeba vybrat co nejvíce odolné nádobí z kvalitního materiálu, který se hned tak nerozbije.


Umožňuje použít stejný pohárek na odsávání, skladování i kojení mateřským mlékem. Je vhodný pro všechny odsávačky a savičky AVENT společnost. Pro děti jen to nejlepší - krásné a zdravotně nezávadné jídelní sady a soupravy pro děti. Nakupte rychle a snadno! Dětské nádobí a příbory odolné vůči nárazům.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sací kroužek drží misku na místě. Doporučujeme pro děti od narození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky