úterý 14. března 2017

Elektrické struhadlo

Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20! For A Limited Time Only. Free Shipping Available. Elektrické struhadlo Concept.


Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností.

Umožní vám rychle a snadno. Vyberajte si Strúhadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času.


Ako vybrať elektrické strúhadlo? Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut.

Včetně nabíječky a návodu k. Uľahčia vám prípravu najrôznejšie pokrmov aj výrobu strúhanky. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Vybrať si môžete aj z rôznych nadstavcov. Poradí s tvrdými kusy zeleniny, ale i se sýrem, oříšky a ani strouhanka není problém. Nakrájí dokonale souměrné proužky Julienne, které vám bude závidět každý šéfkuchař.


Vyberajte si Orezávače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Lidl nabízí v akci elektrické struhadlo privátní značky SilverCrest. Struhadlo se vyrábí v kompaktním a moderním designu. Výhodou je velký otvor na plnění a pěchovadlo.


Nožky přístroje jsou neklouzavé pro stabilní polohu při strouhání. Při koupi si vybírejte modely, které jsou vybavené dostatečným počtem nástavců. Díky nim můžete využít elektrické struhadlo na bramborové placky, sekání ořechů, skrouhání zelí, ale i na přípravu strouhanky.


Určitě také doma organizujete jednou za. Vysoce kvalitní výměnné nástavce s nožem z nerezu pro rychlé a snadné dekorativní krájení.

Ceruzku stačí vložiť do otvoru a tým sa automaticky začne hrot strúhať. Pastelku či ceruzku elektrické strúhadlo ostrúha do ostrého hrotu. Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Pri kúpte si vyberajte modely, ktoré sú vybavené dostatočným počtom nadstavcov.


Vďaka nim môžete využiť elektrické strúhadlo na zemiakové placky, sekanie orechov, strúhanie kapusty, ale aj na prípravu strúhanky. Určite tiež doma organizujete raz za. Proč koupit právě elektrické struhadlo : Pokud chceš mít během několika vteřin zpracovány veškeré suroviny, které tě napadnou, pořiď si elektrické struhadlo. Bez větší námahy tak pouhým stisknutím tlačítka nastrouháš a nakrájíš zeleninu, ovoce, sýry, ořechy či rohlíky na strouhanku.


Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné. LUTÝ na tvrdé potraviny např. Přeci elektrické struhadlo , které během několika vteřin zpracuje.


Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky