středa 29. března 2017

Stroj na bubliny

Součást balení je roztok na výrobu bublin. Hračka je na baterie (x AA), které nejsou součástí balení. Do Poznámky uveďte požadovanou variantu.


Použijte trochu suchého ledu a vyrobte si jednoduchý stroj na bubliny , které pro prasknutí zahalí vaši ruku do mlhy. Nalijte do něj směs, točte páčkou, a pak už se jen bavte v záplavě bublin!

Pro další použití lze zakoupit jakoukoli směs do bublifuku. Automatický stroj na bubliny s motivem zvířátka. Nalij bublifuk do strojku a sleduj, kolik se valí bublin.


Hodně bublin bez námahy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nalejte do neho zmes, zapnite, a potom sa už len bavte v záplave bublín!


Priložená zmes do bublifuku vydrží na minút prevádzky. Stroj na bubliny od 1Kč - Heureka.

Zaobchádzanie so strojom na bubliny je veľmi ľahké. Přiložená směs do bublifuku vydrží na minut provozu. Zacházení se strojem na bubliny je velice snadné. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nalej bublifuk do strojčeka a sleduj, koľko sa valí bublín. Veľa bublín bez námahy. Profesionální přístroj na bubliny - bublifuk SMART. Náplň není součástí balení. Varianty zboží: pejsek hroch slon Cena za jeden kus.


Udělejte svým dětem radost originálním strojem na bubliny. Bublifuk na baterie zabaví Vaše děti na dlouhé hodiny. Odšroubuj víčko bublifuku, tekutinu nalij dovnitř a zapni. Ovládni svět bublin, je to úžasné, snadné a zábavné! Obdivujte tucty dúhových bublín vznášajúcich sa vo vzduchu?


Zábavný stroj na výrobu bubliniek s otvormi, cez ktoré vychádzajú bubliny , bude určite skvelou zábavou.

Nalij do rybičky bublifuk a zatoč kličkou, rybička bude vypouštět… 1Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Juggle Bubbles Dotykové bubliny (3) Kč – 1Kč. Našim hrám s bublinami okamžite podľahnete vďaka návykovej hrateľnosti a úžasnej grafike. Strieľajte farebné bubliny , balóny, guľky a získajte množstvo bodov. Vychutnajte si trojrozmernú grafiku a vytvorte nové najvyššie skóre v našich hrách s bublinami.


Rybička vypouštějící bubliny. Tenhle bublifuk nesmí chybět na žádné párty! Bublinovač Vám jich vychrlí za malou chvilku mnoho, rychle a snadno.


Určitě se Vám bude hodit na party nebo na zahradě. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI BUBLIFUKU - praktická vychytávka pro děti i dospělé - snadné použití – naplňte misku mýdlovou vodou. Přístroj na bubliny je super produk pro milovníky bublifuků, kterým se nechce foukat do bublifuku a bubliny tvořit. Stačí pouze do něj nalít směs na bubliny a zapno. Tento přístroj je vytvoří za Vás.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky