středa 1. března 2017

Finská škrabka

Finská škrabka MURSKA Barva: Modrá. Stačí jeden zátah a máte na Vašem skle u auta čistý pruh o šířce 9. Speciální finská škrabka k odstranění ledu z povrchu autoskel jedním tahem díky unikátní hlavě - nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Hlava je vyrobena ze speciální slitiny.


Unsubscribe from MTEC svietenie? Také pro vás první mrazy znamenají brzké vstávání kvůli zdlouhavému škrábání skel vašeho plechového miláčka? Ne s originální škrabkou od světoznámého výrobce. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14.


Zcela jedinečná finská škrabka Kungs na sníh a le kombinovaná se smetáčkem, která Vás nadchne a překvapí, s jakou lehkostí si poradí i se silnou námrazou. Osvědčená finská škrabka s mosaznou škrabkou, která zajistí dokonale odstranění námrazy ze skla automobilu. Na rukojeti je speciální drážka pro očištění stěračů a stěrka na vodu. Dodáváme klasické parní sauny i infrasauny.


Zajišťujeme dodávky domácích, komerčních i atypických saun, saunových stavebnic a materiálu pro stavbu svépomocí. Zajistíme Vám také kompletní dodávku sauny na klíč. Kompletné špecifikácie.


C nebo -20°C, škrabka odstraní jakoukoliv tloušťku námrazy. Navíc škrabka má menší tvrdost než sklo, a proto nepoškrábe povrch. Výrobcem doporučený způsob použití: Přiložte na sklo a škrábejte směrem vodorovně do středu čelního skla, což je nejběžnější způsob odstraňování námrazy.


Je jedno, či používate škrabku pri -° C alebo -° C, škrabka odstráni akúkoľvek hrúbku námrazy. UPOZORNENIE: Škrabka sa nesmie používať na sklá s nalepenými fóliami a na plasty (napr. svetlá). Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Provozovatel webu, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Není potřeba přílišné fyzické síly – vhodná také pro ženy. Převratná technologie této škrabky spočívá především v použitýxh materiálech – škrabka je.


Pokud hledáte kvalitní škrabku s rukavicí, kde výrobce použil opravdu kvalitní a hřejivé materiály, Kungs Artic-Is je ta pravá volba. Nesporné plus této škrabky je také její funkce v odstranění námrazy na stěračích na škrabce jsou speciální drážky na očištění stěračů. Hodnocení produktu:.


Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. SUPER ŠKRABKA ORGINALNI FINSKA MURSKA V této aukci může zakoupit ty nejlepší, originální finské škrabky MURSKA! Zkuste si představit kolik lidí se trápí při používání tradičních škrabek, kolikrát za zimu je mění, kolik tím ztrácejí času a nervů. Odstranění ledu z povrchu autoskel jedním tahem díky unikátní hlavě - nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Originálna škrabka na ľad pochádzajúca z Fínska, ktorá je pravdepodobne najlepšou a najefektívnejšou škrabkou na trhu.


Jediným ťahom odstránite ľad zo skla. A to predovšetkým bez toho aby ste poškriabali sklo! Je najbezpečnejšia svojho druhu!


Odstraňuje led z povrchu autoskel jedním tahem a nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Břit je vyroben ze spec. MURSKA 5Skvělé řešení pro ty, kteří již nechtějí vozit s sebou dva předměty na čištění auta. Murska SK5Škrabka na led s kovovým břitem. Teď si vystačíte s jedním nástrojem a auto máte během chvilky od sněžené.


Tato skvělá finská škrabka se smetákem Vám usnadní ranní od sněžení vašeho auta. Nabízíme Vám vše nutné pro to, aby vaše sauna vydržela dlouhodobě čistá, nedocházelo k degradaci dřeva v důsledku vlivů mikrobů a aby jste především chránili svoje zdraví i zdraví druhých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky