čtvrtek 9. března 2017

Noze s pevnou cepeli

Noze s pevnou cepeli

Mezi noži s pevnou čepelí u nás najdete i jedinečné ručně vyráběné nože. U rukojetí jsou použity kvalitní materiály a to kůže, elastron, různé exotické druhy dřeva, nebo exkluzivnější materiály jako paroh a kost. Benchmade, KA-BAR, SmithWesson, Fällkniven, Böker a mnoha dalších. Dýky, lovecké a záchranářské nože atd.


Nože s pevnou čepelí jsou asi nejpoužívanější. Dají se použít na různé činnosti jako jsou lovecké, pracovní, bojové, na přežití atd. Nespornou výhodou nožů s pevnou čepelí je velká výdrž prakticky u jakéhokoliv použití. Pevné nože jsou po celém světě využívány pro své jedinečné vlastnosti: sílu, ostrost a extrémní spolehlivost při zátěži. Když kupujete nůž s pevnou čepelí, kupujete víc než jen nůž, získáváte tím spolehlivý nástroj pro outdoor použití.


Skladem modelů od oblíbených značek např. Mikov, Gerber, Acta non verba. Nůž s pevnou čepelí je vhodný pro náročnější práci a je pevnější než nůž zavírací, který naopak vyniká svou kompaktností. Filetovací nože značek Marttiiny, Fällkniven, Böker Magnum a Eka.


Užitečný nůž pro rybáře a každého kdo ryby připravuje. V této kategorii se nacházejí nože s pevnou čepelí dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. V závislosti na konstrukci může jít například o full tang nože (vyrobené z jednoho kusu oceli, který prochází celou rukojetí) nebo nože na trn - tato konstrukce je typická například při skandinávských nožích. Lovecké nože mají pevnou rukojeť, což ocení při manipulaci každý lovec.


Práce s nožem je snadná a nůž nevyžaduje žádnou speciální údržbu. V naší nabídce naleznete luxusní lovecké nože v provedení s pevnou rukojetí, které se stanou vhodnou pomůckou při jakékoliv činnosti v lese. Potřebujete kompaktní nůž? E-shop s army a military oblečením a doplňky i věcmi na sebeobranu.


Nůž lovecký s pevnou čepelí - střenka imitace PAROŽÍ. Nůž HUNTER STŘEDNÍ KOŽENÉ POUZDRO. Jelikož se specializujeme na prodej bojových armádních nožů, tak v této kategorii naleznete největší výběr chladných zbraní.


Najdete zde nože, dýky, i záložní nože různých velikostí. Od těch nejmenších, obranných, které můžete zavěsit na krk, tak až. Na rozdíl od zavíracích kapesních nožů, od kterých většinou očekáváme univerzálnost a pomoc v případě nouze, nože s pevnou čepelí většinou pořizujeme za určitým účelem. Ať už se jedná o nože vojenské, výcvikové, lovecké, taktické i dekorační dýky, nebo nože určené pro outdoorové použití, v každém.


Damašková ocel má vrstev z každé strany nože. V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamační řád Kontakty CZK CZK EUR Přihlášení.


Bojové nože se vyznačují kvalitní čepelí s vysokou odolností a pevnou rukojetí, která je ergonomicky vytvořena tak, aby se zabránilo vyklouznutí z rukou. Vzhledem k tvaru těchto nožů můžeme říci, že se hodí v podstatě pro jakoukoli činnost. Poradí si s řezáním, krájením, prořezáváním atd. Nože pro každodenní nošení s pevnou čepelí a skládací nože do kapsy.


V naši nabídce naleznete levné nože, ale hlavně kvalitní nože od známých výrobců z celého světa. Armádní, outdoorové, rybářské či lovecké nože s pevnou čepelí mají větší čepel než zavírací nože. Tyto nože mívají pevnou rukojeť proto se je mnohem lépe drží v ruce. Rukojeť má většinou u čepele zarážku, která zabraňuje sklouznutí ruky na čepel a následnému pořezání. Jsou určené primárně pro lov.


Nože poskytují maximální možnou míru komfortu při používání. Integrované ostřiče zajišťují neustálou ostrost čepelí. Nová řada univerzálních nožů s integrovaným ostřičem.


Design našich nožů byl nav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky