úterý 28. března 2017

Jakou sušičku na prádlo

Do bubnu vhání vodní páru a tím pomáhá vyrovnat záhyby na prádle. Nejefektivnější jsou v tak tomto ohledu sušičky s parní funkcí, které prádlo často opravdu „vyžehlí“. Některé sušičky mají navíc i refresh funkci, díky které. Ergonomie: výběr záleží jen na vás.


Na nejlevnějších modelech je tento systém nahrazen časovačem. Některé modely nabízejí další, rozmanité funkce, jako například zvukový signál ukončení sušení.

Ahoj, konečně jsem se rozhoupala a pořídíme sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jakou máte doma a jak jste s ní spokojené, jestli můžete doporučit? I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.


Prádlo mi nijak výrazně neničí, dávám tam kdeco, jen lněným utěrkám to nedělá dobře(brzy je v nich díra) a nedávám tam samozřejmě jemné prádlo , jako svetříky, podprsenky a pod. Občas se na něčem začnou dělat žmolky, většinou na nějkých horších dětských teplácích. V sušičce prádla navíc nemusíte sušit pouze běžné prádlo.

Stačí k vámi vybranému modelu sušičky dokoupit sušící koš, který se uvnitř, na rozdíl od bubnu, neotáčí. Péče o prádlo zahrnuje různé druhy pracích prostředků (prostředky univerzální, na černé prádlo , barevné prádlo , vlnu), ale i přístroje, které nám tuto péči usnadňují jako pračky, sušičky, žehličky či parní stanice. Ahoj holky, potřebovala bych poradit jakou mám vybrat sušičku na prádlo Mohly by jste mi, prosím, poradit jakou máte doma, jak jste s ní spokojené nebo jakou by jste po zkušenostech s tou co máte doma vybraly teď? Sušičky prádla si získávají stále více příznivců, přestože spousta lidí tvrdí, že je to zbytečné vyhazování peněz. Není to pravda, protože pořízením správné sušičky nemusíte ztrácet drahocenný čas při věšení prádla, neutrácíte stále za nové sušáky, které vám potom překáží na každém kroku, není nutné trnout hrůzou, jestli prádlo.


Při nižších teplotách nedojde k jeho poškození či sražení. Není efektivní mít sušičku prádla vždy poloprázdnou nebo naopak sušit prádlo několikrát kvůli nízké kapacitě. Náš tip: Určete si kapacitu.


Snad každého, kdo se těší na svoji první sušičku zajímá, zda opravdu nemusí prádlo žehlit. Odpověď není jednoznačná. Záleží na tom, jaké nároky na prádlo kladete. Když ho vytáhnete ze sušičky, tak se rozhodně nemůže rovnat tomu, když ho vyžehlíte. Proto minimálně košile bude žehlit většina lidí i po.


Skvělou vychytávkou je sušící koš na jemné prádlo (do kterého lze vložit i hračky, boty atd.). Koš se při sušení neotáčí, a tak nedochází k poškození vložených věcí. Možná budete potřebovat tzv.


Na balkoně si raději vypijte kávu, než abyste se museli prodírat pověšenými ručníky. Navíc vlhkost z prádla skončí v nádobě na kondenzát, ne na stěnách vašeho bytu.

Postavte sušičku na pračku díky. Myslete i na to, že některé sušičky se připojují na odpa takže by neměly stát příliš daleko od něj. A rozmyslete si také, zda preferujete sušičku s horním, nebo předním plněním. To závisí především na prostoru, který máte k dispozici, i na tom, zda plánujete umístit na sušičku pračku.


Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení. Musíte také myslet na to, že bude potřeba otevřít horní víko, takže si nechte nad pračkou aspoň cm. Horní plnění má tu výhodu, že se veškeré prádlo vkládá jednoduše a není potřeba se ke spotřebiči ohýbat, což je výhoda zejména pro seniory či osoby, které mají nějak omezenou hybnost. Sušila jsem tam ale už i zimní bundy a kalhoty a dobrý, nesrazily se.


Pro mě osobně je to malá daň za to, že nikde nemám permanentně sušáky na prádlo , není tu z mokrého prádla vlhko, takže za mě sušička rozhodně ano. Mmch u foniatra se sestra dcery ptala, co dělá maminka, myslela tím, jakou má práci. Chci si koupit sušičku na prádlo ,ale nevím jakou.


Může mi někdo poradit kdo má zkušenosti s nějakou značkou. V obchodě kde jsem se ptala nemají zatím moc zkušenosti,protože jich prodali jen par za rok. Podobně fungují i pračky nebo sušičky na prádlo. Na rozdíl od nich, ale nejde u některých sušiček ovoce tento signál vypnout. A navíc může být velmi výrazný a hlasitý.


I s takovým přístrojem lze žít v malém bytě. Jen musíte délku programu zvolit tak, aby nekončila uprostřed noci a nevzbudila celý dům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky