pondělí 6. března 2017

Škrabka na plevel

Nasuňte nový nástavec na mechanismus konce násady a jakmile uslyšíte cvaknutí, je spojení pevné a můžete začít pracovat. Hroty jsou vyrobeny z kalené karbonové oceli, což zaručuje maximální pevnost. Tvar násady zaručuje pohodlné držení. Lehká hliníková násada má pogumovanou rukojeť a dobře tak.


Samotný systém QuikFit je velmi pohodlný, na jednu rukojeť můžete nacvaknout různé nástroje. Roztok nalejte do rozprašovače a nastříkejte na listy. Aplikujte za slunného dne na plevel rostoucí na přímém slunci. Alkohol totiž naruší voskový povlak. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě.


Pracovní část je vyrobena z bórové oceli. Systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou násadou. Ergonomie škrabky na plevel je navržena přímo pro ženy.


Vyberte si ze široké nabídky oblečení na vyprodej-slevy. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Blistrové balení (set) obsahuje škrabky na plevel. Technická informace: Weedlover Durabrush je nejekologičtější čistič spár od plevele na trhu. Kartáčové dráty čističe Durabrush jsou vyrobené z vysoce kvalitního plastového vlákna a byly vyvinuty speciálně pro žací hlavu Weedlover.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Veškeré informace o produktu. Lehká dámská škrabka na plevel FISKARS má ostrou ocelovou čepel. Je vhodná pro odstaňování plevele na záhonech a větších plochách. Nejnovější lehká řada zahradního nářadí značky FISKARS si vzala na mušku ženy. Právě si prohlížíte jedinečné dámské nářadí finské značky, které je navrženo specálně pro.


Lehká škrabka na plevel je vhodná pro odstraňování plevele i na větších plochách záhonů. Odstraňování plevele probíhá pohybem tam a zpět. Fiskars Quikfit na odstraňování plevele. Pohyblivé ostří z nerezové oceli snadno proniká do půdy, kde přitlačením a zatažením ničí plevel.


Mall - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nástrojem narušíte povrch půdy, a to při obousměrném pohybu, tedy v pohybech tam a zpět. Slevy, akce a akční nabídky Škrabka na plevel.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. QuikFit pro připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ostrá ocelová čepel snadno odstraňuje plevel.


Oválná lehká hliníková násada. Plastový potah násady SoftGrip neklouže a izoluje před chladem. Optimální povrchová struktura tlumí rázy a zajišťuje pohodlné a pevné držení.


Delší násada zajišťuje perfektní rovnováhu nástroje. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky