čtvrtek 9. března 2017

Prodám plastový sud

Plastová paleta nebo pozink paleta. Výběr z více kusů,na sms nere. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Prodám plastové sudy 60L Topován. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!

Kč ,pevný plast vhodný též na stavbu mola. Ideální na zahradu na užitkovou vodu na zalévání. Obsah kolem 5litrů jen odhadem. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Sloužil jako obal na čistící prostředek (jar). Vyberajte z 1inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sud 120l na dešťovou vodu. Objem sudu je 2litrů.


Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm. Víko je pevnou součástí sudu. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.


Projděte si inzeráty prodam plastove sudy na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


Bazar pro dům a zahradu Zahradní technika prodám sud plastový potravinový plast, palety, Třeb íč. L sudy (barely) s víkem a uzavírací kovovou obručí. Vstupní otvor je průměr cca cm. Sudy jsou se zbytky čokolády.


IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů. PRODÁM KOUPACÍ SUD ( KOUPACÍ KÁĎ). Predám plastový kúpací bazén. Kvalitní plastový bazén přímo od výrobce.

VÍŘIVKY - DOPLŇKY - UŽ ŽÁDNÉ STŘEPY. Podstavec pro plastový zahradní sud na dešťovou vodu s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Podstavec je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění. Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou.


Lze používat s kohoutem i bez. Indigo Water je plastový sud na dešťovou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky