čtvrtek 16. března 2017

Indukční dvouplotýnková varná deska

Indukční dvouplotýnková deska. Nedochází k přímému zahřívaní samotné varné desky. Na vodivé dno hrnců působí magnetické pole vodiče z vnitřku dvouplotýnky a samotná energie se přeměňuje na teplo až v samotném dně hrnce. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější.

Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Dvouplotýnková indukční deska nabízí nejúspornější typ ohřevu. Nejčastěji vyráběnou variantou je indukční deska 220V, kterou připojíte na jednofázový proud. Hodí se na chatu, do garsonky či malého bytu, kde díky absenci třífázu indukční desku 380V nerozhýbete.


Jaké výhody a nevýhody má indukční dvouplotýnka? Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens. Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně.

Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu. Varná plocha nabízí dokonale rovnoměrný rozvod tepla pro hrnce a pánve libovolných tvarů a velikostí. Příprava několikachodového menu může být s FlexiBridge zábava! V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi.


Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. Sklokeramické varné desky od Whirlpool tvrzeným povrchem SchottCeran, který zaručuje ještě větší ochranu. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Nabízí celkem volitelných stupňů ohřevu v rozmezí 60°C-240°C. Nechybí zde ani celá řada. Electrolux EIV6z modelové řady Inspiration s dotykovým ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci Power Boost.


Chytrá technologie Bridge vám umožní spojit obě varné zóny na levé straně v jednu velkou. Přednosti: HiLight varné zóny, Boil Control – varná.

Porovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska , srovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska na portálu HLEDEJCENY. Pro menší kuchyně je tu však možnost. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty.


Vestavná varná deska se automaticky vypne po 1. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. Mora jako nová Inzerát byl odebran z oblíbených. Vařič vajec Sencor Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nabízí samostatné varné zóny různého průměru a výkonu (z toho Bridge Zone) s plynulou regulací teploty pomocí dotykového ovládání. Varné zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost. Každá z nich má také ukazatel zbytkového tepla.


Varná doska má takisto ukazovateľ zostatkového tepla a panel možno uzamknúť, detská poistka. V prípade, že je varná doska zapnutá a nie je používaná, automatické vypnutie odstaví ohrev varných zón. Bridge, ktorá spája dve samostatné zóny dohromady.


INDUKČNÍ VARNÁ DESKA DVOUPLOTÝNKOVÁ ZNAČKA AML Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky