pátek 24. března 2017

Skleničky na koření

Koření od Antonína - Legenda mezi kořením. Skleničky na pepř a sůl? Pepř a sůl jsou často v typické slánce a pepřence s omezeným sypáním, a tak je někdy příliš zdlouhavé vysypat z nich větší množství koření. Proto je vždy dobré mít k dispozici i větší sklenici s mletým pepřem a mořskou solí v poličce na koření. Speciální dózy a skleničky uchovají koření správně a navíc pěkně na očích.


Při vaření hned budeme vědět, kam sáhnout.

A to jak pro základní koření , tak i pro různé speciality. Praktické jsou například otočné stojany na kořenky. Dózy na koření , kořenky. Na trhu je dnes k dostání nepřeberné množství koření , aby nám ale doma nezavazelo, tak není nad to, pořídit si pěkné a vkusné kořenky.


Ty nás mohou vyjít na pár tisíc, ale také na pár korun. Záleží na naší kreativitě. Jenže na každý pokrm to chce jiné, takže v zásobě máme vždy hned několik druhů.


Schovávat je v zasvorkovaných sáčcích není úplně to pravé ořechové. Možná proto i vy používáte na koření nějaké menší skleničky.

Máme pro vás pár tipů, jak si je můžete přehledně uložit. Polička se nabízí jako první. Přilijeme skleničky mléka a skleničky oleje. Suroviny naměříme jednoduše pomocí skleničky nebo hrnečku velikosti cca 2ml. Přisypeme kypřící prášek do pečiva a vše dobře promícháme.


AdHoc Mlýnek na chilli PEPE včetně koření Bird´s Eye chilli 20g a receptu, v dárkovém balení - výrobek. V nabídce také závěsné kořenky pro uložení na kuchyňský tyčový organizér. Mlýnky na koření a kořenky jako základ dobrého vaření. Pokud trávíte v kuchyni alespoň trochu času, určitě v ní nechybí koření. Aby vám vydrželo čerstvé a abyste měli přehle kde co máte, neměly by vám chybět ani kořenky a mlýnky.


Mechanický mlýnek na koření vyrobený z bambusu pod značkou Koopman bude nejen společníkem při dochucování pokrmů, ale také plní estetickou funkci. Designový kousek s nastavitelnou hrubostí mletí je vysoký cm. Skladujeme ve tmě a chladnu. TIP: Používám starý elektrický mlýnek na kávu. Nyní je však pouze na koření.


Můžete se také podívat. Takto mám uskladněné koření ,které používám opakovaně. Pro koření ,které používám úplně nejvíce.

Například se na několik hodin uloží orosené do mrazáku, aby na povrchu kalíšku vznikla tenká vrstva ledu, nebo se okraj skleničky potře citronem a následně posype cukrem. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Nespornou kvalitou se také chlubí mlýnky na koření Tescoma.


Otočný stojánek na koření z bambusu, objemná a praktická polička na koření s skleničkami. TESCOMA dóza na koření. Nabízíme skleničky a sklenky nejen na vodu a víno. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny,. SKLENIČKY , ŠÁLKY a HRNÍČKY.


Nastavení vlastních preferencí cooki. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky