úterý 28. března 2017

Digestor elica

Free Shipping Available. Get Elica prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Jsme výhradní dovozci značky Elica do České republiky. Vzduch uvnitř každého domu může být navržen: We are the AIRchitects : to říká Francesco Casoli prezident společnosti Elica - architektura vzduchu , navržená a postavená inženýry, výzkumníky, návrháři, kontrolory kvality,montážníky, projektovými manažery a manažery laboratoří.


Elica is a by-word for efficiency, innovation and design, the world over in the range hood market.

In years, over million families world-wide have chosen Elica range hood to control the air quality in their kitchens. V našej ponuke nájdete tiché nástenné digestory, ktoré zabezpečia zdravú kuchynskú klímu. Discover Elica ’s built-in hoods, where high quality and exclusive design come together. Tento typ inštalácie odsávačov je priestorovo úsporným riešením pre malé kuchyne.


Vstavané, komínové alebo výsuvné digestory. Minimalistické aj retro, ostrovčekové alebo zabudované digestory, ktoré pôsobia nenápadne. Odsávače pary nad každý varič, sporák alebo varnú dosku, nájdete na FAVI.


Faber, elica , odsávače pár, digestory, digestor , odsávač pár S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Vyberte si podskrinkový digestor Elica. Jeho tvar je navrhnutý tak, aby tvoril jeden celok. Jednotlivé linky prechádzajú z jednej do druhej, aby tvorili dokonalý profil, kde je jeho centrom zdroj svetla.


Zabudované svetlo odsávača. Zbavíte sa tak nežiaducej a. Okrem odťahu do komína ponúka. Môže byť výsuvný, prípadne zabudovaný v skrinke nad varnou doskou.


Podskrinkový digestor je skôr nenápadný a hodí sa do panelákovej kuchyne. V ponuke nájdete digestory s vývodom, s uhlíkovým filtrom, prípadne bez vývodu, teda recirkulačné podskrinkové digestory. Vybrať si možno digestor nerezový, biely, čierny, ale aj hnedý – taký, aby do kuchyne najlepšie zapadol. Komínové odsávače pár vhodne doplnia vašu modernú kuchyňu a dodajú jej zaujímavý vzhľad. Odsavač par je dále vybaven osvětlením LED STRIP s výkonem W. Díky funkci temporizace můžete odsavač nechat automaticky vypnout se zpožděním.


Odsávač pár patrí do energetickej skupiny typu B. Jeho hlavnou funkciou je zlepšenie kvality vzduchu tým, že ničí horúce výpary. Vďaka odsávaniu pár z varenia sa stal základným doplnkom v domácnosti. Praktickosť digestora oceníte aj vďaka jeho možnosti osvetlenia vašej varnej dosky.

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Vďaka prednej časti, ktorá je vyrobená zo skla, vnesie do každej kuchyne kúsok budúcnosti. Digestor je nedomysliteľnou súčasťou kuchyne.


Veškeré informace o produktu. ELICA STRIPE LUX je komínový odsavač par vyroben z kvalitního tvrzeného skla a nerezového pásku. BACK ASPIRATION - Modely vybavené touto výhodou mají výstup vzduchu umístěn jak na horní, tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky