pondělí 13. března 2017

Mlýnek na maso 10

Mlýnek na maso 10

Mlýnek na maso PORKERT č. Tradiční mlýnky PORKERT jsou praktickým i elegantním pomocníkem ve vaší domácí kuchyni, restauraci, či řeznictví. Umelou maso , ale i cibuli nebo housku. Nezbývá než ho zkusit a můžete si pochutnávat na do. Namelte si kvalitní maso na poctivém ručním mlýnku, který mele plynule a vydrží vám řadu let. Klasický robustní mlýnek na maso , velikost č. Balení obsahuje děrovaný kotouč s otvory o průměru mm.


Jako příslušenství lze dokoupit tvořítko na pečivo a nástavec na klobásy. Dále je možno objednávat tyto. Recenze: Kenwood MG 5je velmi dobrý a kvalitně zpracovaný mlýnek na maso , který nemá problémy s žádnými potravinami. Působivá je zejména vysoká rychlost, která se hodí pro každodenní zpracování těsta a těstovin.


I při mletí masa ukazuje dobré výsledky. Vyzdvihnout lze rovněž obzvlášť bohaté příslušenství a. Mechanický mlýnek na maso č. Jednoduchá montáž i demontáž pomocí šroubu ke stolní desce. Povrchově upraveno silnou vrstvou potravinářského cínu. Produkt má certifikát zdravotní nezávadnosti. Stačí pohledět na tři cenová pásma a všechno bude jasné.


Porkert Klika na mlýnek na maso Porkert č. Za sumu nepřesahující hranici 5korun zakoupíte ruční mlýnky nejen plastové, ale i litinové konstrukce. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hledáte mlýnek na maso , který vám vydrží několik let? Elektrický mlýnek na maso Kluge 489.


Ke stolu nebo pevné ploše připevníte pomocí kovové šrouby. Poctivý mlýnek na maso vyrobený v ČR. Dlouhá tradice výroby, vysoká kvalita, dlouhá životnost. Tento mlýnek opravdu mele! Robustní litinová kostrukce.


Je vyroben z litiny, včetně rukojeti, která je v kombinaci se dřevem. S diskem, na okraj stolu se připevňuje šroubem. Kuchyňský mlýnek na maso vel. Ruční kuchyňský mlýnek s kličkou ve velmi kvalitním litinovém provedení. Vyrobeno z jakostní šedé litiny.


V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky