pondělí 6. března 2017

Kombinovaná pračka se sušičkou recenze

Pokud jste o tom ještě neslyšeli, tak byste se měli připravit na to, že kombinovaná pračka se sušičkou nevysuší tolik prádla, kolik ho vložíte do bubnu. Zjednodušeně můžeme říct, že kapacita bubnu pračky neodpovídá kapacitě bubnu sušičky. Kombinovaná pračka se sušičkou zpravidla suší déle, než její samostatně stojící protějšky. Sušení prádla se tak může protáhnout i na pět hodin. Jak ukázal nezávislý test praček se sušičkou , často se také děje to, že sušička má problém s tím, k čemu byla vyrobena, s dokonalým sušením.


Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry.

Tento spotřebič má dvě hlavní funkce, dá se tedy označit jako 2v1. Oproti průměru je tento model levnější až o několik set korun ročně. Tento šikovný pomocník zvládne vyprat až kg a vysušit až kg prádla, přičemž vám dává na výběr z pracích programů.


Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Pračka se sušičkou nebo pračka a sušička? K těm patří především nepoměr prádla pro vyprání a sušení v rámci jednoho cyklu, kdy kapacita sušička je obvykle nižší než pračky.


Zároveň je nezbytným vybavením, a to hlavně v rodinách s dětmi, kde patří praní k běžným, každodenním činnostem.

Vedle praček se však začaly objevovat i sušičky, které si zamilovaly tisíce hospodyněk. Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky, pračky se sušičkou , lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Problémem u praček se sušičkou je v tom, že lze sušit jen méně prádla a pračka má taky větší odběr vody. Spolupracuje s portálem Heureka.


Sušení a praní je také dlouhodobější, může to trvat i pár hodin. Samozřejmě jsou i levnější modely, tam si ale opravdu dobře zkontrolujte energetický štítek, pračka se sušičkou může být značně menší nebo neúsporná. Nejlepších praček se sušičkou za rozumnou cenu LG F70J7HG0W. LG F70J7HG0W je kombinovaná pračka se sušičkou s předním plněním, do které se vejde až kg prádla.


Samostatná pračka a sušička je výhodou, protože pračka není tolik zatížená a samostatná sušička má více možností sušení a plní svoji funkci dokonaleji. Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách. Jestli je koupě pračky se sušičkou skutečně výhra, jsme prověřili v aktuálním testu.


Dům se zahradou či velký byt s terasou je snem mnoha lidí, ne každému se ale splní. Kdo nemá možnost věšet prádlo ven nebo třeba na půdu a nemá kam umístit sušičku, se často uchyluje k sušení v domácnosti na rozkládacím sušáku. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené.


Důvod je velmi jednoduchý, kombinovaná pračka se sušičkou totiž potřebuje při sušení ke kondenzaci vlhkosti z prádla vodu. Nejedná se přitom o žádný malý objem, některé modely mohou spotřebovat i litrů na jedno sušení.

Hlučnost praní dB Hlučnost odstřeďování dB Hlučnost sušení dB Zámek Spotřeba praní kWh Spotřeba sušení kWh Spotřeba vody při praní l Spotřeba vody při sušení l Hi-Tech topení Odložený start 0-hod. Pokud budete hledat domácí spotřebiče se značkou Siemens, pak můžete pořídit již zmiňované pračky se sušičkou , samostatné pračky a sušičky prádla, myčky nádobí, mrazáky, ledničky, odsavače par, varné desky, pečící i parní trouby, mikrovlnné trouby, kávovary atd. Recenze praček se sušičkou. Zkušenosti s pračkou se sušičkou Candy už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kombinace pračky se sušičkou , navíc v energetické třídě A, vám umožní šetřit nejen energii, ale také svůj čas a hlavně finance. Praní a následné sušení prádla nebylo nikdy snazší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky