čtvrtek 30. března 2017

Řezbářské nože

Výroba řezbářských nástrojů, zakoupit u nás můžete dláta, nože , linoryty i škrabky na misky. Zakázková výroba i dárkové sady řezbářských nástrojů. Místní nože proslavila jejich funkcionalita a spolehlivost oceňovaná generacemi lovců, rybářů a řezbářů.


Japonské řezbářské nože. Originální řezbářské nože prověřené kvality. Rukojeť je z třešňového dřeva.

Nože se dodávají z výroby předbroušeny. Výrobce doporučuje před prvním použití nože dobrousit do konečné ostrosti. Dobrý řezbářský nůž by měl být lehký, obratný a především vyroben z kvalitní oceli. Morakniv splňují všechny tyto předpoklady a jsou vhodné pro profesionály i pro začátečníky na běžné vyřezávání do dřeva. Nabídku švédských řezbářských nástrojů tvoří dláta a řezbářské nože Frost, Hans Karlsson a Svante Djärvs.


Frost vznikají v regionu kolem města Mora, který je centrem kovářské výroby déle než 4let, a jsou synonymem funkčnosti a spolehlivosti. Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože , brusné nástroje atd.

V sortimentu rezbarske-nastroje. Najít u nás můžete osm druhů řezbářských nožů s kvalitní ocelovou čepelí a rukojeťí z trnkového dřeva. Hledáte řezbářské nože zahnuté, vyškrabávací, s ostrou i zakulacenou špičkou ? Nejprodávanější řezbářské nože. Nejen, že při práci řezbáře potřebujete různá dlátka, ale také je nutné, abyste si zakoupili i řezbářské nože.


Pfeil Řezbářský nůž Pfeil - Model 1. Ono samotné dlátko vám totiž nikdy neudělá na vaší figurce a nebo sošce takový tvar, jaký byste si sami představovali. Ve vaší dílně tedy rozhodně nějaká hezká a hlavně kvalitní sada nožů nesmí. Tyto nože jsou z nejkvalitnější oceli, nabroušené a vyleštěné, připraveny k použití. Tvar a velikost dřevěných rukojetí odpovídá speciálnímu použití každého nože. DOPORUČUJEME Pilový kotouč Stehle 581.


Moderní nástroje pro tradiční řemeslo- to jsou řezbářské nože od amerického výrobce Flexcut. V nabídce najdete jak nože pevné, tak i zavírací s nepřeberným množstvím profilů ostří. KNzákladní - základní řezbářský profil nože - jasanová rukojeť tvarovaná pro pohodlné držení- délka ostří je 2mm- ostří vyrobené z ušlechtilé oceli stejné kvality jako u ostatních výrobků Flexcut- nůž je již nabroušen, vyleštěn. A nože na dlabání například misek,lžic MORAKNIV WOOD CARVING 162. Dodávána řezbářská dláta jsou zhotovena z ušlechtilé oceli vysoké kvality a jsou vybavené protiskluzovým materiálem pro pohodlné držení.


Podívejte se také na naše další řezbářské potřeby. Všechna dláta a nože pocházejí z naší dílny, vítejte u nás!

Sortiment našeho eshopu je specializován na řezbářství a to především na řezbářská dláta, řezbářské nože a příslušenství. Všechny nástroje jsou vyráběny ručně, z kvalitních materiálů (nástrojové oceli třídy 19). Objavte nápady na tému Nože. Rezbárske dlátko Mameli, č. Uložil(a) Miroslav Marionda.


Oboustranné ostří je určeno pro univerzální použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky