úterý 7. března 2017

Čísla na dveře

Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. A – samolepka stříbrná, 35x35mm. Běžná cena Kč Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Kovová cedulka s popisným číslem a ulicí, případně městem, příjmením - hliníková. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Velikosti těchto cedulek jsou 15x1a 20xcm.


Mám zájem o nabídky přizpůsobené mým z. Cedulky dodáváme běžně se zakulacenými rohy. Požadovaný text na cedulku napište do poznámky. Své vlastní číslo má každý dům, ať už rodinný nebo bytový.


Bez čísel bychom se orientovali mezi jednotlivými domy asi jen velmi těžko.

Zakoupit číslo domu není nijak složitá ani. V této kategorii si můžete vybrat ohebné plastové čísla , tzv. Kč s DPH 1Kč bez DPH. UKONČENA VÝROBA - JIŽ NEDODÁVÁME.


D samolepky, výška číslic 37mm… CČíslice mm stříb - Rowell. Dveřní čísla na dveře jsou vyrobena z 2-vrstvého plastu, kdy vrchní pohledová vrstva je odgravírována laserem a odhalí se spodní černá vrstva. Jedním z doplňků v nabídce Richter Czech jsou nerezová a hliníková čísla na dveře , dodávaná včetně hmoždinek a svorníků k jejich připevnění. Takto vyrobený číslo má dlouhou životnost, a nelze text jakkoliv změnit. Mohou sloužit jak k označení čísla domu na příslušné adrese, tak také čísla bytu v bytovém domě a podobně.


Popisné fasádní čísla na domy, domovní číslice, označení domů, wc. Nakreslím návrh na vaše domovní číslo, pošlu vám jej na schválení, upravím dle vašich připomínek. Popis vašeho domovního čísla vepište do kolonky Doplňující informace (poslední krok objednávky).


Nabídka čísel na dveře , například k označení hotelových pokojů. Díky jednoduché montáži nachází uplatnění také jako fasádní čísla. Lze navrhnout jakoukoliv číselnou řadu, nebo kód dle Vašeho přání. Ostrava MISTER MINIT má gravírovací stroje na většině svých provozoven.


Piktogramy na dveře pro označení speciálních a provozních místností. Také nabízíme gravírování na psí a kočičí známky, přívěsky na klíče a zapalovače.

Složitější gravírování provádíme na objednávku, rovněž v tomto případě nabízíme různé velikosti i typy. Díky speciálnímu chemickému složení je výsledný tisk odolný proti poškrábání. Máme piktogramy v nerezovém, bronzovém a niklovém provedení.


Výrobek je určen pouze do interiéru. Montáž je možná buď nalepením (součástí čísla je montážní oboustranná páska), nebo přišroubováním vruty, či do hmoždinky. Domovní a dveřní čísla se prodávají samostatně.


Nabízíme gravírování standardních štítků na domy a dveře v široké škále designů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky