pátek 24. března 2017

Policka na zed

Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů. Pevně věříme, že budete s našimi výrobky plně spokojeni. Využijte své stěny pomocí polic, které zajistí víc úložného prostoru a místa na vystavení věcí.


Potřebujete polici s háčky do kuchyně?

Nebo nástěnnou polici na knihy k posteli? Vybírat můžete z různých stylů a rozměrů. Přesvědčte se, co vaše stěny s našimi policemi a konzolami dovedou! Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. V prodeji naleznete poličky různých rozměrů v dekorech dřeva či barevného laku.


Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček. Designové poličky na stěnu mají snadnou instalaci, která vyžaduje běžně dostupné nářadí - vodováhu, metr a vrtačku (případně AKU šroubovák). Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu.


Koupíte online v eshopu Mobelix. Skleněná dvoj-polička na zeď Ergosolid Ardea 2C. Nástěnná dvoj-polička prvotřídní kvality, sklo 6mm, nosnost 20kg, stříbrná. Autronic - Nástěnná polička 120cm, barva bílá - vysoký lesk.


Takto jste správně v naší sekci poličky na zeď, kde jistě najdete právě tu poličku, kterou hledáte. Díky ní si ve vašem obývacím pokoji vystavíte vaši sbírku drahých kamenů, sošek pejsků či fotografií. Zdění na pěnu vyžaduje určitou zručnost a odlišné počasí než běžné metody zdění, rozhodně ale může nabídnout úsporu času. Pěnu lze používat v běžném nepříliš větrném počasí a teplotách do -°C.


Poličky na zeď - nechte zdi.

Pěna v dóze je hotová a ihned připravená k použití, není tedy třeba dalšího náčiní nebo přípravy na stavbě. Když místo ve skříňkách a zásuvkách nestačí pojmout všechny vaše kuchyňské náčiní, přijde vám vhod volné místo na stěně. K dispozici máte závěsné tyče, police i magnetické lišty, s jejichž pomocí si uložíte všechno potřebné přehledně a na dosah ruky. Keď neviete, kam s tým, odložte to na policu. S kolegou Pavlem Zemanem jsme trochu blbli.


Jsem zvědav na vaše komentáře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky